احسان گوهریراد با حضور در دفتر ایسنا اظهار کرد: در سفر دی ماه کاروان دولت تدبیر و امید به گلستان، ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار در بخش آموزش و پرورش به تصویب رسید. شاید تنها دستگاهی باشیم که تمام موارد در نظر گرفته شده برای این سفر، مصوب شده باشد.
وی بیان کرد: این اعتبارات ظرف دو سال آینده برای ایجاد کلاس های جدید، استاندارد سازی وسایل حرارتی، تجهیز کارگاه های هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش، هوشمند سازی مدارس اختصاص می یابد. در این راستا ۵۰۰ کلاس درس طی سال ۹۸ و ۹۹ با کمک خیرین مدرسه ساز در استان احداث خواهد شد. در این سفر مصوب شد که اختصاص اعتبار ۳۰۰ کلاس درس از طریق تخریب و بازسازی در دستور کار قرار گیرد.
گوهریراد با اشاره به اینکه ۳۵ درصد از کلاسهای درس استان نیاز به مقاوم سازی دارند، خاطرنشان کرد: ساخت این کلاس های جدید شاید همه نیازهای ما را مرتفع نکند، ولی حداقل از افزایش هر ساله کلاس های درس غیرمقاوم جلوگیری می کند.
وی اظهار کرد: امسال خیرین مدرسه ساز ۱۷۷ کلاس درس را در استان احداث کردند. خیرین در سال تحصیلی جاری ۳۰ میلیارد تومان تعهد برای ساخت مدارس دارند و این کار در شهرهای مختلف در حال انجام است.
گوهریراد از همکاری بانک ها در ساخت مدارس تشکر کرد و گفت: آیت الله نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در استان نیز در ساخت مدرسه پیشگام هستند و تاکنون ۵ مدرسه را ساخته و یا در حال ساخت دارند و صحبت هایی هم برای افزایش این تعداد به ۱۴ مدرسه شده است. بنیاد برکت نیز اقدامات خوبی در استان داشته است.
مدیرکل آموزش و پرورش گلستان با تاکید بر ورود مدیران و ائمه جمعه و جماعات برای همکاری در جهت بکارگیری ظرفیت های مردمی، خاطرنشان کرد: در شهرستان مراوه تپه در گذشته کمک خیرین را در مدرسه سازی نداشتیم ولی با همت یک مدیر خوب در شهرستان در ایجاد هماهنگی، الان مراوه تپه به یکی از بهترین شهرستان های ما در کمک گرفتن از خیرین مدرسه ساز تبدیل شده است.
وی تصریح کرد: در نظر داریم همایشی را در تهران برگزار کنیم تا از ظرفیت گلستانی هایی که در خارج از استان هستند، برای کمک به آموزش و پرورش استفاده کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش گلستان تاکید کرد: اگر مدرسه استاندارد باشد، کیفیت آموزشی نیز افزایش می یابد.
انتهای پیام