صفحه اصلی / فرهنگی / تجسمی / کارگردان ۲۳نفر: حیفم آمد قصه آقا صالح در فیلم نباشد
کارگردان ۲۳نفر: حیفم آمد قصه آقا صالح در فیلم نباشد

کارگردان ۲۳نفر: حیفم آمد قصه آقا صالح در فیلم نباشد

کارگردان فیلم سینمایی «23 نفر» گفت: موضوع آقا صالح و 23 نفر دو قصه جداست، قصه آقا صالح بسیار جذاب است و می تواند فیلم مجزایی باشد اما حیفم آمد داستان او در این فیلم نباشد.

به گزارش کسب و کار نیوز، مهدی جعفری در نشست خبری فیلم سینمایی «۲۳‌نفر» در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر که در پردیس سینمایی ملت برگزار شد، افزود: دغدغه من در ارتباط با این فیلم این بود که چقدر می توانیم در مسایل سینمایی به واقعیت اقتباس کنیم. جزییات قصه بچه ها را می دانستم و متعهد بودم که به قصه وفادار بمانم.
وی اظهار داشت: نگرانی تیم ما از روز نخست کار این بود بتوانیم نوجوانانی پیدا کنیم که فیلم واقعی باشد؛ فراخوان دادیم و از بین شرکت کنندگان انتخاب کردیم.
جعفری با بیان اینکه خدا به گونه ای این قصه را چیده بود انگار نماد ایران بودند، ادامه داد: انتخاب بچه ها یک ماه و نیم و کار تمرین یکماه طول کشید، به شهرستان هایی که دوست داشتیم آن لهجه را در فیلم داشته باشند، فراخوان دادیم.
کارگردان فیلم «۲۳ نفر» ادامه داد: منابعی که در نگارش فیلم استفاده کردم از روایات خود ۲۳ نفر، واقعیت موضوع ، کتاب احمد یوسف زاده و غیره بود. در هر صورت موضوعی که آقای رییسیان گفته بود مالکیت این قصه متعلق به من است، موضوع حاشیه ای بود.
وی ادامه داد که ۲۲ نفر از این آزادگان در قید حیاتند و یک نفر سالها پیش درگذشته است.
وی با بیان اینکه روزهای اول فیلمبرداری دعوت کردیم ۲۳ نفر سر صحنه فیلمبرداری حاضر شدند، اضافه کرد: برای ما سخت بود از اسامی واقعی آنها در فیلم استفاده کنیم در این صورت قصه باید دقیق و واقعی می بود و در غیر این صورت قصه می لنگید، اما دوستان ۲۳نفر بزرگواری کرده و پذیرفتند نام این ۲۳نفر در فیلم نباشد اما روح حرکت و برند ۲۳نفر در این قصه باقی ماند.
جعفری تاکید کرد: به قدری دنیای این داستان بزرگ است که جای کار سریال دارد اما فیلم سینمایی، مستند، کتاب و ادبیات هم مخاطبان خاص خود را دارد.
کارگردان فیلم «۲۳ نفر» توضیح داد: نمی خواستم این انتظار در بیننده بوجود آید که فیلم جنگی می بیند، به همین دلیل عملیات، بهانه ای بود که این قصه را راه می انداخت، سهم جنگ همین مقدار کافی بود.
جعفری اظهار داشت: اگر محتوایی که دیدید، نکته، تلنگر و تاثیری روی مخاطب بگذارد، به هدف خود رسیده است. این فیلم اگر در خارج از کشور هم اکران شود می تواند با بیننده ارتباط برقرار کند. مهم این است روح کلی این اثر درست درک شود و در مخاطب اثر بگذارد.
وی در مورد فیلمبرداری نیز توضیح داد: ما نتوانستیم به عراق برویم، جستجو کردیم دیدیم چهره عراق سال ۶۱ با اکنون متفاوت است و شرایط امنیتی شدیدی هم آنجا حکمفرما بود.
امیرسحرخیز جلوه های ویژه بصری فیلم سینمایی« ۲۳ نفر» نیز اظهار داشت: ساختمان استخبارات عراق در فیلم بازسازی شد، سکانس ملاقات با صدام، ایده آقای جعفری (کارگردان) بود. من می خواستم از زیر این سکانس در بروم اما آخر مجبور به انجام آن شدم.
سحرخیز گفت: سکانس صدام برای من دشوار بود. همیشه کابوس صدام را داشتم و فکر می کردم بالای سرم می آید و به همین دلیل یک بغض فروخورده دارم.
مستند را با بازی بچه ها تلفیق کردم و خوشحالم آقای جعفری من را در چنین دردسری انداخت.
مجتبی فرآورده تهیه کننده فیلم سینمایی« ۲۳ نفر» نیز درباره افزایش وجه ملی فیلم تا وجه دینی گفت: این دو وجه تفکیک پذیر نیست، حب الوطن من الایمان است.
وی در مورد زمان اکران نیز گفت: باید بررسی کنیم، برای عید فطر یا پاییز شرایط را بسنجیم.
جشنواره فیلم فجر که از روز چهارشنبه ۱۰ بهمن کار خود را آغاز کرد تا ۲۲ بهمن ادامه خواهد داشت و البته روزهای ۱۹ و ۲۰ بهمن به دلیل شهادت حضرت زهرا (س) دو روز تعطیل خواهد شد و در نهایت پرواز سیمرغ ها حسن ختام این رویداد مهم هنری خواهد بود.
شبک**۹۰۱۲**۱۹۸۳ **۱۹۰۸

همچنین مطالعه کنید:

روایات یک شب تلخ: داستان روز تولد دیدار

دقیقا یکی از شب های گرم مردادماه ۹۸ بود، حدودهای ساعت ۱۰ شب، که صدای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.