صفحه اصلی / استارت آپ‌ و دانش‌بنیان‌ / همکاری ایران و افعانستان در حوزه توانمندسازی زنان کارآفرین و اپراتوری شبکه علمی ایران
همکاری ایران و افعانستان در حوزه توانمندسازی زنان کارآفرین و اپراتوری شبکه علمی ایران

در دیدار با وزیر ارتباطات افغانستان عنوان شد:

همکاری ایران و افعانستان در حوزه توانمندسازی زنان کارآفرین و اپراتوری شبکه علمی ایران

رئیس اپراتور شبکه علمی ایران (شعا) در نشست اعضای سازمان نظام صنفی رایانه ای با وزیر مخابرات افغانستان بر همکاری دو کشور در حوزه توانمندسازی زنان کارآفرین و شبکه علمی ایران تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اپرتوری شبکه علمی کشور، سادینا ابائی رییس اپراتور شبکه علمی ایران (شعا)در نشست ویژه اعضای سازمان نظام صنفی رایانه ای با گل اریوبی وزیر ارتباطات افغانستان گفت: اپراتور شبکه علمی ایران اولین اپراتور دیتای قابل اعتنا در ایران است که با همکاری وزارت علوم و تحقیقات و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سرمایه گذاری صد در صد بخش خصوصی شکل گرفته است. وی با بیان اینکه این اپراتور تمامی دانشگاه ها،مراکز علمی و تحقیقاتی و پژوهشی،بیمارستان ها،حوزه های علمیه و کتابخانه ها را بر بستر فیبر نوری به یکدیگر متصل می کند، گفت: در شبکه علمی هر تولید کننده محتوا یک مصرف کننده و هر مصرف کننده یک تولید کننده محتواست؛ به این معنی که هر تولید کننده محتوایی می تواند سرویس خود را از طریق یک شبکه امن و مستقل به اشتراک بگذارد و همزمان از محتواهای سایر تولیدکنندگان بهره برداری نماید. آبائی با بیان اینکه گروه شبکه علمی ایران آماده سرمایه گذاری جهت انتقال تجربیات و ایجاد شبکه علمی در افغانستان است، گفت: اتاق بازرگانی ایران در سال ۲۰۱۲ با کلیه وزرای ICT در حوزه اکو تفاهمنامه ایجاد شبکه علمی یکپارچه را امضاء کرد. وی گفت: ایران در حال حاضر به شبکه علمی ژانت اروپا متصل است و تمام مشتریان ما می توانند به راحتی از محتواهایی که در این شبکه وجود دارد استفاده کنند.

رییس اپراتور شبکه علمی ایران در ادامه با بیان اینکه متاسفانه به دلیل شرایط ناپایدار در افغانستان موفق به همکاری در این حوزه نشده ایم، افزود: امیدواریم شبکه علمی افغانستان با سرمایه گذاری ایران به عنوان نماینده اکو در منطقه، راه اندازی و در نهایت به شبکه علمی دنیا متصل شده و امکان بهره برداری از محتوای جهانی برای مردم افغانستان فراهم شود.

آبائی گفت: سالها جنگ و تحریم به ما آموخته تا محدودیت ها و تهدیدات را به فرصت تبدیل کنیم و امروز این آمادگی را داریم که دانش فنی که مربوط به حوزه ۴۰۰ میلیونی منطقه خاورمیانه است را با افغانستان به اشتراک بگذاریم. رییس اپراتور شبکه علمی ایران با بیان اینکه در سال ۲۰۱۲ با سازمان ملل طرح حمایت از زنان کارآفرین بر بستر حوزه ICT را پیاده سازی نموده ایم، گفت: از آنجا که زنان در افغانستان مانند تمام زنان در دنیا دارای محدودیت هستند، امیدواریم دولت افغانستان این امکان را در اختیار ما قرار دهد تا بتوانیم با آموزش توانمندسازی که حوزه فناوری اطلاعات در اختیار زنان قرار می دهد، این پتانسیل بالفعل را به پتانسیل بالقوه تبدیل کرده تا زنان و مادران افغانستان بتوانند به عنوان زنان توانمند و کارآفرین حضور موثرتر و جدی تری را در جامعه داشته باشند

همچنین مطالعه کنید:

رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته

به گزارش کسب و کار نیوز ، صندوق بین المللی پول در گزارش  منطقه ای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.