محمد محمدیقیداری در گفتوگو با ایسنا، اظهارکرد: یکی از رویکردهای بهزیستی، حمایت از کودکان بیسرپرست و بدسرپرست است و در حال حاضر ۲۶۰ کودک بیسرپرست و بدسرپرست در خانه و خانواده نگهداری میشوند؛ در واقع کودکان نگهداری شده در مراکز تحت پوشش، بیسرپرست و بدسرپرست هستند و به دستور مقام قضایی به این مراکز سپرده میشوند.
این مسئول با تاکید بر اینکه خدمات تخصصی ارائه شده در انواع مراقبت در خانواده (زیستی و خویشاوندی) باید متناسب با شرایط خانواده باشد، ادامه داد: خدماتی از جمله کمک مالی، مشاوره، مددکاری اجتماعی و مواردی از این دست بنا به پیشنهاد مددکار اجتماعی و با تایید کمیته شبه خانواده استان ارائه میشود. البته در این فرایند، فرد نگهداری کننده از کودک، بنا بر شرایط باید دارای حکم قیومیت و یا امین موقت باشد.
وی با اشاره به حضور ۶۰ کودک در مراکز بهزیستی، افزود: این نهاد از چهار خانه کودک و نوجوان غیر دولتی دختران و پسران (به تفکیک سنی ۷ تا ۱۲ سال و ۱۳ تا ۱۸ سال)، همچنین یک مرکز دولتی شیرخوارگاه با رنج سنی ۰ تا ۶ سال برخوردار است. این در حالی است که تأمین بهداشت روانی کودکان و نوجوانان از مسایل بسیار مهم این کودکان به شمار میرود.
محمدیقیداری یادآور شد: کودکان، آیندهسازان اجتماع هستند و زمانی فرد مفیدی برای خانواده خواهند بود که در خانوادهای سالم تربیت شده باشند. به همین دلیل، واگذاری کودکان به خانوادههای متقاضی با دقت و حساسیت بسیار زیادی صورت میگیرد.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان با اشاره به حمایت خیران و حامیان از ۳۵۰ کودک، خاطر نشان کرد: کودکانی که نیاز به یاری خیران دارند و در خانواده زندگی میکنند، با استفاده از طرح حامی به خیری معرفی میشوند و شمارهحسابی برای آنها ایجاد میشود تا کمکهای نقدی را دریافت کنند. با توجه به این طرح، معاونت مشارکتهای مردمی مشخصات همه کودکان را احصا کرده و در اختیار فرد حامی قرار میدهد تا ماهانه و یا سالانه مبلغی به حساب آنها واریز شود.
انتهای پیام