حسن رسولی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه شرایط امروز جامعه ما با دهههای گذشته از حیث نظام ارتباطات و اطلاع رسانی تغییرات شگرف و اساسی دارد، اظهار کرد: جامعه امروز ما یک جامعه شبکهای و اطلاعاتی است و عرضه اطلاعات در چنین جامعهای خاصیت غیر انحصاری، غیرمتمرکز و آنلاین و به هنگام بودن برخوردار است. بر خلاف گذشته امروز مراجعی مثل صدا و سیما یا رسانههای مکتوب یا شنیداری نمیتوانند مرجع اصلی شکل گیری افکار عمومی باشد.
این عضو شورای شهر تهران همچنین بیان کرد: تولید و تحلیل خبر و پیام رسانی توسط هر مرجعی مثل دولت یا کلیت نظام در صورتی میتواند اثر وضعی بر افکار عمومی داشته باشد که نسبت به مشخصات جامعه آگاه بوده و مجهز به تکنولوژی روز و دارای قابلیت سرعت در انتقال مفاهیم باشد. با این مشخصات، کلیت ظرفیت رسانهای جمهوری اسلامی ایران و ظرفیت متعلق به دولت در شرایط پیچیده دنیای اطلاعات از کارآمدی کافی برخوردار نیست. البته نشانههای مثبتی در بنگاه خبری دولت از حیث تجهیز و ابزارهای نوین میتوان یافت اما در مجموع به نظر من در مواجهه با هجمههای گستردهای که علیه کشورمان میشود، کافی نیست.
رسولی معتقد است: جریان برانداز با تکیه بر این ابزار دست برتر را در افکار سازی دارد و اگر چنانچه در جهت خنثی سازی اقدامات مخرب آنها تغییرات اساسی در نظام اطلاع رسانی و همچنین مجاب سازی افکار عمومی نسبت به کارآمدی نظام و مشروعیت و مقبولیت نظام انجام نشود، در نهایت این مسیر به ضرر جمهوری اسلامی ایران و به نفع جریان برانداز خواهد بود.
این عضو بنیاد باران در پایان با اشاره به اینکه تکنولوژی تنها عنصر برای برتری یک رسانه نیست، بیان کرد: بر خلاف دهه ۷۰ و ۸۰ اکنون هیچ مرجعی نمیتواند قدرت انحصار اطلاعات و اخبار را داشته باشد. با توجه به اهمیت مقابله با جنگ روانی دشمن، باید یک بازنگری جدی هم در محتوا و هم در ابزارهای تولید خبر در کشور ایجاد شود در غیر این صورت در جبهه جنگ روانی، براندازان دست برتر را خواهند داشت.
انتهای پیام