به گزارش کسب و کار نیوز، مرتضی نجفی گفت: مرحوم پرورش بیان کرد که ۳۰ دوره تفسیر قرآن را مطالعه کردم که یکی از آنها المیزان است؛ استاد پرورش تسلط خاصی نسبت به تفاسیر قرآن کریم داشت.
وی افزود: ایشان نسبت به نهج البلاغه نیز همین تسلط را داشت؛ ایشان همیشه با مضامین قرآن و نهج البلاغه همنشین بود، به حدی که این مضامین را حفظ شده بودند؛ تسلط ایشان به مبانی و معارف اسلامی کم نظیر بود، ایشان در پیش از انقلاب، درحالی که کمتر از ۳۰ سال داشت در مسجد قبا در محضر بزرگانی چون شهید مطهری و شهید بهشتی سخنرانی میکرد.
وی تصریح کرد: ایشان از همان جوانی در علم و فضیلت و اخلاق و عرفان و جهاد و مبارزه و.. می درخشید؛ ایشان همه این ابعاد را با هم داشت و همشیه سعی می کرد که از معارف ناب اسلامی بهره بگیرد و در همه عرصههای مجاهده و… از این معارف بهره بگیرد.
وی گفت: استاد پرورش یکی از وزنههای مهم و استوانه های انقلاب اسلامی بود؛ ابعاد وجودی شخصیتی ایشان ایجاب می کند که هرساله بزرگداشت شخصیت ایشان را انجام دهیم و همچنین نسل جدید با چنین الگوهایی آشنا شوند.
مدیر دارالقرآن کریم علامه طباطبایی اظهارکرد: آیت الله العظمی جوادی آملی بیان کردند که حیات و ممات برای امثال استاد پرورش یکسان است؛ آیت الله العظمی جوادی آملی ایشان را در عداد علما قلمداد می کردند.
انتهای پیام