به گزارش کسب و کار نیوز محمدصادق حمیدیان گفت: مراودات تجاری ایران و آلمان در سالهای گذشته دستخوش تغییرات شده که از دلایل آن می توان به وجود بازار بزرگ ین در ایران و تحریم ها بوده است.
وی افزود: بسیاری از واحدهای تولیدی ما در بخش های مختلف تولید، تجهیزات و راهبری مهندسی از کشور آلمان بهره برده اند و این برای ما بسیار مهم است.
حمیدیان گفت: استان فارس حدود ۰٫۷ مساحت کشور، ۵٫۶ درصد جمعیت و ۴٫۷ تولید ناخالص داخلی و تولید ۱۱ درصد محصولات تولیدی کشاورزی کشور ایران را به خود اختصاص داده است که در حال حاضر بیشترین صادرات ما به کشورهای حوزه خلیج فارس و بیشترین واردات ما از چین و امارات متحده عربی است.
نایب رئیس اتاق بازرگانی فارس اضافه کرد: در ۲۰ سال گذشته جایگاه بالای تجارت کشور آلمان با ایران به ویژه در زمینه ماشین آلات کشاورزی تنزل یافته، در حالی که تکنولوژی آن کشور برای ما حائز اهمیت است.
وی ادامه داد: زمینه های مساعدی برای برقراری ارتباط اقتصادی مابین استان فارس و کشور آلمان وجود دارد که بخش هایی از جمله گیاهان دارویی ماشین آلات کشاورزی از بخش های مورد توجه است.
حمیدیان گفت: با در نظر گرفتن شرایط اقتصاد داخلی و خارجی، علاقه مند به افزایش و توسعه فعالیت های اقتصادی با بخش خصوصی کشور آلمان هستیم.
او ادامه داد: اتاق در حال جمع آوری بانک اطلاعاتی مشتمل بر ظرفیتهای صادراتی و تولیدکنندگان و صادرکنندگان استان فارس است که در صورت نیاز این بانک اطلاعاتی و اطلاعات بیشتر در بخش های اقتصادی استان را در اختیار کشور آلمان قرار می دهیم.
حمیدیان یکی از الزامات افزایش همکاری ها را تسهیل شرایط حضور تجار ایرانی در آلمان عنوان کرد و افزود: نیاز است سفارت کشور آلمان نسبت به صدور ویزای دانشگاهی و تجاری برای افزایش مراودات تجاری بین دو کشور ایران و آلمان اقدامات ویژه ای انجام دهد.
انتهای پیام