به گزارش کسب و کار نیوز، محمدعلی واقعی، امروز ۲ دی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهارکرد: در حال حاضر ۱۷۰ هزار دانشآموز در خراسان جنوبی وجود دارند.
وی از وجود ۱۷۷۲ آموزشگاه دولتی و ۹۷۸ آموزشگاه غیردولتی در استان خبرداد و گفت: ۱۴ مرکز دارالقرآن در شهرستانهای استان برای ترویج فرهنگ قرآن فعال است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه نماز جماعت در ۱۸۰۰ آموزشگاه استان اقامه میشود، افزود: همچنین ۱۲ پژوهشسرا در استان فعال است.
واقعی با بیان اینکه بیش از ۷۵ درصد مدارس استان سیستم گرمایشی مرکزی دارند، تصریح کرد: در سایر مدارس استان نیز وسایل گرمایشی استاندارد وجود دارد.
دانشآموزان به سمت مهارتآموزی سوق داده شوند
وی با بیان اینکه دو هزار دانشآموز اتباع خارجه در خراسان جنوبی وجود دارند، ادامه داد: اقدامات خوبی در استان انجام و برای دو یا سه دانشآموز نیز معلم به روستا اعزام شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعداد ۱۵۱ آموزشگاه شبانه روزی با ۱۸ هزار دانشآموز در خراسان جنوبی وجود دارد که استان پتانسیل افزایش ۱۰۰ درصدی این آموزشگاههای شبانهروزی را دارد.
واقعی با بیان اینکه رویکرد در آموزش و پرورش، مهارتآموزی است و باید دانشآموزان به سمت مهارتآموزی سوق داده شوند، اظهار کرد: در حال حاضر ۴۳ درصد دانشآموزان در دوره متوسطه شاغل فنی و حرفهای هستند و میتوان این رقم را افزایش داد.
وی افزود: در راستای کاهش اختلاف درصد باسوادی بین مناطق شهری و روستایی بالغ بر ۶۰ درصد فعالیتهای سوادآموزی به مناطق روستایی اختصاص یافته به طوری که نرخ باسوادی بین مناطق شهری و روستایی از ۲۶ درصد در سال ۵۵ به ۱۳ درصد در سال ۹۵ کاهش یافته است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه دانشآموزان علاوه بر کلاس درس باید مهارت نیز بیاموزند، گفت: یکی از دغدغههای مهم استان، کمبود فضای آموزشی است و در حال حاضر استان با کمبود ۳۸۰ فضای آموزشی مواجه است.
واقعی با بیان اینکه به دلیل کمبود فضای آموزشی در استان تعداد ۶۰ واحد آموزشی دو نوبته شده است، بیان کرد: بیشترین کمبود فضای آموزشی در مرکز استان است.
وی، کمبود نیروی انسانی را یکی دیگر از دغدغههای آموزش و پرورش استان دانست و اظهارکرد: این تعداد استخدامی در آموزش و پرورش استان پاسخ کمبودها را نمیدهد.
زد و بندهای سیاسی در محیط آموزش و پرورش را قبول ندارم
وی با بیان اینکه وظیفه ما آموزش تفکر سیاسی به دانشآموزان است نه سیاستزدگی، افزود: شایسته سالاری نیز یکی از ملاکهای انتخاب مدیران است.
واقعی با بیان اینکه هیچ دستهبندی سیاسی در کلاسهای درس نداریم، یادآور شد: زد و بندهای سیاسی در محیط آموزش و پرورش استان را قبول ندارم و هر مدیری در آموزش و پرورش که رسالت خود را به خوبی انجام دهد، دست آن را میبوسم و گرایشهای سیاسی وی برایم مهم نیست.
انتهای پیام