به گزارش کسب و کار نیوز، سرپرست استانداری فارس سه شنبه ۲۷ آذر در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان با تاکید بر اینکه رسالههای علمی و تحقیقاتی نباید در قفسهها خاک بخورند بلکه با هدف گذاری توسط مجریان و تصمیمگیران به کار گرفته شوند، گفت: در این صورت میتوان ادعا کرد که هزینه برای پژوهشهای علمی، سرمایه گذاری است.
یدالله رحمانی افزود: توسعه پژوهش و فناوری میتواند تفکر فناورانه را در اقشار مختلف علمی کشور بارور و پیشرفت و آبادانی کشور را فراهم کند.
وی با بیان اینکه پژوهشها چه عام و چه خاص و کاربردی میتوانند راهکاری علمی و عملی متناسب با نیازهای جامعه به عنوان نتیجه در اختیار مسئولان قرار دهند، افزود: سالانه تعداد قابل توجهی از پایاننامههای دورههای تحصیلات تکمیلی در مراکز تحقیقاتی و آموزش عالی ارائه میشود که تمام آنها را ارج مینهیم و برای همه مؤلفان ارزش قائلیم.
رحمانی با طرح این سئوال که چه میزان از تحقیقات در حوزه حقوق شهروندی استفاده شده است؟ افزود: آماری مبنی بر اینکه تحقیقات در حوزه فنی و مهندسی تا چه میزان گرهی از مشکلات صنعت برداشته و موجب نزدیکی فاصله دانشگاه و صنعت شده است، وجود ندارد.
وی که هدف نهایی تحقیقات را پاسخ به نیازهای اجتماعی میداند، عنوان کرد: بیشترین مسائل و مشکلات فارس به دلیل تداوم خشکسالیها مربوط به بحران ناشی از کمبود آب است که در این مقطع زمانی باید تحقیقات در این باره راهگشا باشد.
رحمانی همچنین کسب رتبه برتر پژوهش و فناوری استان فارس در کشور را تبریک گفت و بیان کرد: انتظار داریم که این حرکت توأم با سازندگی و بالندگی در فضای همدلی تداوم یابد.
مشاور استاندار فارس در امور دانشگاهها نیز در این مراسم از تهیه و آماده سازی سند پژوهش و فناوری استان خبر داد.
سید آیتالله رزمجو با بیان اینکه پژوهش و فناوری زیر بنای توسعه عمرانی و اقتصادی در همه جوامع است، افزود: زمانی که از توسعه پایدار که پاسخگوی نیاز امروز جامعه باشد، صحبت میشود به معنای تببین پژوهش و فناوری در ابعاد مختلف است .
مشاور استاندار فارس در امور دانشگاهها با اشاره به اولویتهای تحقیقاتی فارس که در دست اقدام است، عنوان کرد: چالش آب، آسیبهای اجتماعی، سرمایه گذاری، گردشگری و سلامت و محیط زیست از جمله اولویتهاست.
انتهای پیام