صفحه اصلی / استان ها / زنجان / زندگی کردن ۸ درصد جمعیت استان زنجان در مناطق ویژه اجتماعی
زندگی کردن ۸ درصد جمعیت استان زنجان در مناطق ویژه اجتماعی

زندگی کردن ۸ درصد جمعیت استان زنجان در مناطق ویژه اجتماعی

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان گفت: 8.7 درصد جمعیت استان در مناطق ویژه اجتماعی زندگی می‌کنند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان

به گزارش کسب و کار نیوز، «مسیح‌الله سلطانی» در شورای اجتماعی با بیان این‌که طی امسال یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از سازمان امور اجتماعی کشور به دفتر امور اجتماعی استانداری زنجان اختصاص یافته است، اظهار کرد: تفاهم‌نامه‌های منعقد شده طی امسال در خصوص اعتیاد، طلاق، خشونت، مفاسد اخلاقی و حاشیه‌نشینی است که ۱۲ تفاهم‌نامه ملی، ۹ تفاهم‌نامه با دستگاه‌های اجرایی و ۱۲ قرارداد با سازمان‌های مردم نهاد فعال در حوزه اجتماعی را شامل می‌شود.

این مسئول با بیان این‌که شمار محلات حاشیه‌ای در استان به ۱۹ مورد می‌رسد و در مجموع ۸۷ هزار و ۳۳۴ نفر در این مناطق ساکن هستند، ادامه داد: در استان زنجان حاشیه‌نشینی به مفهوم حلبی‌آباد وجود ندارد و جمعیت ساکن در این مناطق (۸٫۷ درصد) در مقایسه با نرم کشوری (۱۵ درصد) پایین‌تر است. هم‌چنین شهرستان‌های طارم، ماه‌نشان، ایجرود و سلطانیه فاقد حاشیه‌نشینی است.

وی با بیان این‌که خشونت در چهار آیتم تهدید، توهین، ضرب و جرح و تخریب تعریف می‌شود، افزود: طی ۹ ماهه پارسال، از هر ۱۰۰ هزار نفر در استان، ۲۱۲۷ نفر گرفتار خشونت اجتماعی شدند و این در حالی است که نرم کشوری، ۱۷۵۸ نفر از هر ۱۰۰ هزار نفر بوده است. همچنین در مدت زمان مذکور، از هر ۱۰۰ هزار کودک، ۴٫۸ نفر آزار دیده‌اند و نرم کشوری برای این موضوع، ۲٫۵ کودک از هر ۱۰۰ هزار کودک است.

سلطانی با اشاره به این‌که متأسفانه استان زنجان در بحث خشونت‌های اجتماعی جزو ۱۰ استان نخست است، تصریح‌ کرد: نرخ طلاق در استان زنجان به ازای ۱۰۰۰ نفر، ۲٫۳ برآورد شده است و استان زنجان در رتبه پانزدهم کشور قرار دارد. این در حالی است که به ازای هر ۳٫۹ ازدواج یک طلاق صورت می‌گیرد و نسبت طلاق به ازدواج در استان از نرم کشوری پایین‌تر است.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان با اشاره به این‌که استان زنجان در نرخ شیوع اعتیاد رتبه ۲۴ کشور را دارد، یادآور شد: نرخ شیوع اعتیاد در استان زنجان ۱٫۳ درصد پایین‌تر از نرم کشوری است و شمار معتادان متجاهر در استان به ۲۰۰ نفر می‌رسد. این در حالی است که ۷۰ مرکز درمان سرپایی، ۳ مرکز کاهش آسیب، یک مرکز شلتر و ۱۲ مرکز خود معرف در سطح استان فعالیت می‌کند.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان

عملکرد حوزه فرهنگ و هنر در پساکرونا نمایان خواهد شد

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, فاطمه کرباسی شامگاه روز گذشته …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.