حسین امامی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، گفت: تعداد محدودههای مطالعاتی دشتهای استان را ۴۰ محدوده دانست و گفت: تعداد دشتهای آزاد در استان نیز ۱۷ دشت است.
وی اظهارکرد: از این تعداد ۲۳ دشت ممنوعه و بحرانی هستند که عمدتا در کانونهای پرجمعیت استان واقع شدهاند و محدودههای مطالعاتی آزاد استان به لحاظ کمی و کیفی فاقد پتانسیل قابل اتکاء است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان جنوبی گفت: با وجود بارندگیهای مناسبی که در ابتدای سال جاری داشتیم، اما حجم قابل توجهی از ظرفیت سدهای استان خالی است و این نشان دهنده آن است که بسیاری از آمارهای مربوط به هدر رفت روان آبها که ارائه میشود، از صحت و سقم بالایی برخوردار نیست.
امامی افزود: طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی به عنوان مهمترین طرح مدیریتی در چند ساله اخیر در بخش آب کشور بوده که لازم است به صورت جدی و مستمر اجرا شود.
وی خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح و برای کنترل و جلوگیری از اضافه برداشت چاههای مجاز، نسبت به استقرار و تقویت گروههای گشت و بازرسی منابع آب استان، برگزاری مستمر جلسات اطلاع رسانی و فرهنگ سازی و تجهیز تمامی چاههای کشاورزی به کنتورهای هوشمند آب و برق و همچنین اجرای سدهای تغذیه مصنوعی اقدام شده است.
انتهای پیام