به گزارش کسب و کار نیوز، سید عبدالله موسوی امروز (یکشنبه ۴ آذرماه) در آیین اختتامیه “دهمین نمایشگاه ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت و حفاری خوزستان” اظهار کرد: برپایی چنین نمایشگاه هایی در شرایط فعلی کشور بسیار اهمیت دارد زیرا باید توانمندی ها، پتانسیل ها و دانش فنی در مجامع مختلف با یکدیگر تلفیق شوند تا بتوانیم از داشتههای کشور بهترین استفاده را انجام دهیم.
وی افزود: تلفیق این دانشها و استفاده از پتانسیلهای کشور میتواند صنعت نفت را از جایگاه کنونی به جایگاهی بالاتر ارتقا دهد و به عنوان یک صنعت توانمندتر در سطح دنیا معرفی کند.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه دیدگاههایی وجود دارد مبنی بر اینکه برای کاهش هزینهها، نمایشگاه صنعت نفت و حفاری خوزستان برگزار نشود، تصریح کرد: در چند سال اخیر تعاملات بسیار خوبی صورت گرفته است تا در هر شرایطی نمایشگاه صنعت نفت و حفاری خوزستان با کمترین هزینه برپا شود.
موسوی ادامه داد: امروز بهترین استراتژی در کارزار اقتصادی کشور مقاومت است و در این زمینه با مقاومت میتوانیم به آنچه که میخواهیم دست پیدا کنیم.
وی اظهار کرد: یکی از راههای مقاومت آن است که پتانسیل و دانشهای پنهان را آشکار کنیم و در این زمینه نسبت به شناسایی تواناییهای موجود در کشور اقدام کنیم. باید نهادهای دانشگاهی و پژوهشکده ها را تقویت کنیم و در این بخش ها از اساتید علمی بهره بگیریم.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه ایجاد ناامیدی بدترین آفتی است که میتواند مانع رشد و توسعه صنایع شود، عنوان کرد: یکی از بهترین راههایی که میتواند زمینه را برای رشد اقتصادی و حضور شرکت های دانش بنیان در حوزه صنعت نفت فراهم کند، درک متقابل طرفین از یکدیگر است.
موسوی با اشاره به اینکه باید به همه نخبگان کشور و کارکنان دولتی امید داده شود، گفت: نباید از شیطان ها متاثر بشویم بلکه باید به همه بخشها امید داد تا بتوانیم زمینه را برای خودکفایی کشور فراهم کرده و در این راستا باید مقاومت کنیم.
وی با اشاره به بازدید از نمایشگاه صنعت نفت و حفاری خاطرنشان کرد: با دیدن توانایی داخلی کشور این امید به وجود می آید که هرچه از صنایع کشور بیشتر حمایت کنیم نتایج بسیار خوبی را مشاهده خواهیم کرد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران ادامه داد: یکی از وظایف اصلی مدیران نفتی به خصوص در استان خوزستان حمایت از ساخت داخل و توانمندی های استانی و کشوری است تا در این حوزه شاهد رشد و توسعه باشیم. در این زمینه مجامع علمی و دانشگاه ها میتوانند بسیار اثرگذار باشند.
انتهای پیام