صفحه اصلی / استان ها / کرمان / ۴٠٠٠ فرصت شغلی استان کرمان در سال گذشته خالی ماند
۴٠٠٠ فرصت شغلی استان کرمان در سال گذشته خالی ماند

۴٠٠٠ فرصت شغلی استان کرمان در سال گذشته خالی ماند

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان گفت: ورودی بازار کار استان سالانه 3500 نفر است که امسال از این تعداد کمتر از 500 نفر در دستگاه‌های دولتی استان جذب شده‌اند و مابقی باید در بخش غیر دولتی مشعول به کار شوند.

اشتغال زنان

به گزارش کسب و کار نیوز، «رضا اسماعیلی»عصر امروز سوم آذرماه در آئین اختتامیه نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی گفت: فراهم کردن زمینه اشتغال از مهم‌ترین اهداف دانشگاه‌هاست.

وی با اشاره به مأموریت دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین مأموریت دانشگاه جامع علمی کاربردی بهره‌وری نیروی کار است.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان گفت: ورودی بازار کار استان سالانه ۳۵۰۰ نفر است که امسال از این تعداد کمتر از ۵۰۰ نفر در دستگاه‌های دولتی استان جذب شده‌اند و مابقی باید در بخش غیر دولتی مشعول به کار شوند.

وی خاطرنشان کرد: براساس پژوهشی که روی ۱۶۰۰ دانشجویی که در ترم آخر مشغول به تحصیل بودند، فقط ۲۵ درصد آن‌ها تمایل به کارآفرینی داشتند و مابقی در بخش‌های خوداشتغالی و مزدبگیری تمایل داشتند مشغول به کار شوند.

وی بازار کار را یک بازار پر رقابت دانست و گفت: در سال گذشته ۴۰۰۰ فرصت شغلی برای افراد متخصص و پایین‌ترین سطح در استان داشتیم که کسی آن‌ها را تصاحب نکرد.

اسماعیلی بر ضرورت مهارت‌آموزی تأکید کرد و افزود: پارسال ۳۶ هزار فرصت شغلی ایجاد شد که از این تعداد ۱۶ هزار نفر در بخش مشاغل خرد و خانگی مشغول شده‌اند.

به گزارش کسب و کار نیوز، «محسن شمسی» سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان نیز در این آئین گفت: جایگاه آموزش‌های کاربردی و مهارتی غیر قابل چشم‌پوشی است.

وی بر ضرورت توسعه مهارت‌آموزی تأکید کرد و افزود: باید آموزش‌های مهارتی در راستای رفع نیازهای جامعه و بی‌نیازی ما به خارج از کشور حرکت کنند.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان گفت: نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی با هدف شناسایی توانایی‌ها و ارتقای توانایی‌های عملی جامعه برپا شد.

برپایه این گزارش، «رستمی» رئیس مرکز رشد دانشگاه شهید باهنر کرمان نیز در این آیین گفت: تجاری‌سازی در فناوری حائز اهمیت است.

وی ادامه داد: دستیابی به توسعه اقتصادی، سودآوری و ثروت ملی از جمله اهداف فناوری در ایران است.

رئیس مرکز رشد دانشگاه شهید باهنر کرمان به تبیین ابعاد مختلف اقتصاد دانش‌بنیان پرداخت و تصریح کرد: بهره‌وری در اقتصاد دانش‌بنیان خود به خود بالا می‌رود.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

کلزا

پیش‌بینی برداشت ۵۰۰۰ تن دانه‌های روغنی از مزارع استان کرمان

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, “عباس سعیدی” در جریان برداشت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.