سه شنبه , ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
صفحه اصلی / سیاسی / مجلس / تلاش برای به صفر رساندن تولید فلرهای نفتی در کشور
تلاش برای به صفر رساندن تولید فلرهای نفتی در کشور

عضو کمیسیون انرژی مجلس ابراز امیدواری کرد

تلاش برای به صفر رساندن تولید فلرهای نفتی در کشور

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: فلرهای نفتی سهم عمده ای در آلایندگی شهرها دارند و در این زمینه امیدواریم با توان ساخت داخل و ظرفیت های علمی کشور شاهد آن باشیم که تولید فلرهای نفتی در کشور را به صفر برسانیم.

عبدالحمید خدری

به گزارش کسب و کار نیوز، عبدالحمید خدری امروز (یکم آذرماه) در آیین گشایش دهمین نمایشگاه تخصصی ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت و حفاری خوزستان در اهواز اظهار کرد: در ۹ سال متوالی برگزاری نمایشگاه صنعت نفت و حفاری در استان خوزستان دستاوردهای بسیار خوبی به دست آمده است. امیدواریم در سالی که عنوان تولید و حمایت از کالای ایرانی دارد، بتوانیم دستاوردهای خوبی را به خصوص در صنعت ساخت داخل داشته باشیم.

وی با بیان این‌که «قبول داریم که موانع اداری دست و پا گیر هستند»، گفت: سیاست‌های کلان وزارت نفت در جهت حمایت از سازندگان داخلی است و شخص وزیر دیدگاهی کاملا حمایتی از صنایع و سازندگان داخلی دارد.

وی با اشاره به حمایت وزیر نفت از سازندگان داخلی ادامه داد: در بحث قرارداد توتال، یکی از اختلافات این بود که وزیر نفت به دنبال استفاده از توان داخلی بود اما توتال قبول نمی‌کرد و این مساله بیانگر حمایت ایشان از سازندگان داخل است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان این‌که «سازندگان داخلی بزرگترین سرمایه برای صنعت نفت هستند»، عنوان کرد: این سازندگان در زمان‌های حساس به کمک صنعت نفت آمده‌اند و در عبور از بحران‌ها نقشی اساسی ایفا کرده‌اند.

وی با بیان این‌که «ما امروز به خودکفایی در صنعت نفت رسیده‌ایم»، اظهار کرد: توانمندی مناطق نفتخیز جنوب در حوزه‌های مختلف بیانگر توانمندی بسیار خوب صنعت نفت در داخل کشور است. امروز در سخت ترین شرایط تحریم، یک بشکه از تولید نفت کشور کاسته نمی‌شود. این مساله به همت نخبگان کشور و شرکت مناطق نفتخیز جنوب رقم خورده است.

وی با اشاره به مسئولیت‌های اجتماعی صنعت نفت عنوان کرد: امروز دیدگاه مدیران ارشد نفت درباره مسئولیت های اجتماعی با مدیران پایین دستی تفاوت بسیاری دارد. تفاوت نگاه آقای زنگنه با مدیران پایین دستی تفاوت بسیاری است و مدیران ارشد نفتی باید به این موضوع توجه کنند. مدیران نفتی باید رابطه میان معیشت مردم و منابع عظیم نفتی را در نظر بگیرند و معادله ای منطقی میان این منابع عظیم و رفاه و آسایش مردم به وجود بیاید.

خدری با بیان این‌که «محرومیت ها در کنار لوله‌های نفتی به هر وجدانی آسیب می زند و شایسته نیست که شرایط به این شکل باشد»، گفت: با وجود خودکفایی در صنعت نفت زیبنده نیست شاهد وجود فلرهای نفتی در بخش های مختلف باشیم. این موضوع با توانمندی و شایستگی هایی که در ساخت داخل کشور وجود دارد رابطه درستی ندارد. نباید این حجم عظیم از سرمایه ها و توانمندی ها وجود داشته باشد اما مردم از فلرهای نفتی آسیب ببینند. فلرهای نفتی سهم عمده ای در آلایندگی شهرها دارند و در این زمینه امیدواریم با توان ساخت داخل و ظرفیت های علمی کشور شاهد آن باشیم که تولید فلرهای نفتی در کشور را به صفر برسانیم.

وی در خصوص ارتباط صنعت با دانشگاه گفت: اگر بتوانیم این رابطه را از طریق حمایت از شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری اجرایی کنیم، شاهد عبور از تحریم ها و شرایط سخت کنونی خواهیم بود. 

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

افزایش حقوق ۴ گروه شغلی در سال آتی/هزینه آب، برق و گاز مدارس رایگان می‌شود

به گزارش کسب و کار نیوز، بهروز محبی نجم‌آبادی عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۳ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.