به گزارش ایسنا، «مرتضی آبدار» در «همایش ملی فرش و نیازهای معاصر» به انتخاب تبریز بهعنوان شهر جهانی فرش دستباف از سوی شورای جهانی صنایعدستی اشاره کرد و افزود: فرش و تبریز پیوندی دیرینه دارند، پیوندی شبیه روح و جان و هنر فرش ایران به نام تبریز و هنرمندان ارجمندش گره خورده است. پژوهشهای صورت گرفته جای هیچ تردیدی را باقی نگذاشته است که چه از منظر تکنیک و خلاقیت و چه از منظر اقتصادی، فرش تبریز همواره پیشتاز و ممتاز بوده است.
وی خاطرنشان کرد: کسب این عنوان در سایه هنر ارجمند قالیبافان و تلاش و همافزایی نزدیک مجموعههای ذیربط در استان به ویژه ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری، دانشگاه هنر اسلامی تبریز و سازمان صنعت، معدن و تجارت به بار نشست که افتخاری برای تبریز و دستان هنرمند قالیبافانش و همواره موجب عزت و سربلندی خواهد بود.
مدیرکل میراثفرهنگی استان گفت: برطرف کردن دغدغههای معیشتی زمینه را برای ظهور و بروز خلاقیت و ایدههای نو برای بالندگی روز افزون فرش تبریز در عرصههای بینالمللی فراهم میکند. در این راستا برابر سوابق تاریخی خواستار انتقال مرکز ملی فرش ایران به تبریز هستیم.
آبدار اظهار امیدواری کرد که این اتفاق، فرصتی ارزنده در راستای حرکت به سوی محورهای تعیین شده در حوزه رونق صنعت فرش و تحقق به اهداف متعالی در این صنعت را فراهم کند.
انتهای پیام