محسن ابوترابی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: پس از چند سال به دلیل وجود برخی مشکلات و وقفه در صادرات محصول پا و پنجه مرغ تولیدی در استان، با تلاش یک واحد تولید کننده این محصول به میزان ۲۸ تن به کشور ویتنام صادر شد.
وی افزود: پا و پنجه مرغ سالها به میزان کمی در داخل کشور به مصرف خوراکی و مازاد آن بصورت پودر گوشت به مصرف خوراک دام میرسید و مازاد آن با توجه به پایین بودن مصرف داخلی صادرات میشود.
ابوترابی ادامه داد: امیدواریم با ادامه صادرات توسط تولیدکنندگان استان و بازارهای هدف که متقاضی این محصول هستند به ارزآوری بیشتری برای کشور برسیم.
سرپرست اداره قرنطینه و امنیت زیستی دامپزشکی البرز گفت: محصول دیگری که به برای اولین بار و به تازگی از استان به کشور ترکیه صادر شده است سبوس پروتئینه ذرت بوده که اولین محموله بالغ بر ۴۰ تن حجم داشت.
انتهای پیام