به گزارش کسب و کار نیوز، منطقه خلیجفارس ، سرهنگ دوم علیاصغر افتخاری گفت: برابر مراجعه یک نفر از شهروندان بندر عباسی مبنی بر هک و نفوذ موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان این پلیس قرار گرفت.
وی افزود: برابر اظهارات شاکی، فرد یا افرادی ناشناس با هک شبکه اجتماعی اینستاگرام وی، آن را از دسترسش خارج و اطلاعات آن را حذف نموده بود.
افتخاری خاطر نشان کرد: در ادامه با انجام اقدامات فنی و شگردهای خاص پلیسی متهم به هویت معلوم شناسایی و ضمن هماهنگی با مقام قضایی در مخفیگاه خود دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.
رئیس پلیس فتا خاطرنشان کرد: در بازجویی بعمل آمده از متهم، در ابتدا منکر بزه انتسابی بوده که با روبهرو شدن با مستندات معترف و بیان داشت با همکاری یکی از دوستانش صفحات اینستاگرامی که تعداد دنبال کنندههای آن زیاد بوده است به هکری به هویت آقای “م.د” معرفی و در قبال آن حقالزحمه دریافت میکردند.
وی با اشاره به اینکه در این پرونده تعداد سه نفر شناسایی و دستگیر شدند، بیان کرد: در بررسی ادله دیجیتال کشف شده از متهمهای پرونده، تعداد بیش از ۱۰۰ حساب کاربری اینستاگرام و ۵۰ حساب کاربری جیمیل هک، شناسایی و استخراج شد.
این مسئول انتظامی افزود: در تحقیقات تکمیلی، مشخص گردید متهمین با عضویت در سایتهای هک و نفوذ و با بهره گیری از آموزشهای متعدد، موفق به طراحی نرم افزاری در زمینه هک حساب کاربری اینستاگرام شده و به حساب کابری افراد دسترسی میکرد.
وی خاطرنشان کرد: تامین امنیت هرگونه فعالیتی در فضای مجازی و به ویژه شبکههای اجتماعی در گام اول با کاربر است که باید با رعایت موارد ایمنی، باعث افزایش امنیت خود در فضای مجازی یا شبکه اجتماعی شود تا مانع از نفوذ هکرها و… شود.
سرهنگ افتخاری بیان کرد: بیشتر شبکههای اجتماعی برای اینکه افراد هکر نتوانند صفحات کاربران را هک کنند اقدام به طراحی تایید دو مرحلهای نمودهاند، از همین رو به شهروندان توصیه میشود این گزینه را برای خود فعال کنند.
این مسئول انتظامی در پایان گفت: شهروندان حتما با انجام تنظیمات امنیتی شبکههای اجتماعی مختلف امنیت آنها را به بالاترین سطح ممکن برسانند تا افراد سودجو نتواند وارد حریم خصوصی آنها شوند. همچنین شهروندان برای کسب اطلاعات بیشتر و بهره مندی از مطالب آموزنده به سایت پلیس فتا به آدرس www.CyberPolice.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام