زهره امیرپور در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: تغذیه کودکان از اهمیت بسیاری برخوردار است و والدین باید به آن توجه کنند.
وی با بیان اینکه باتوجه به آغاز سال تحصیلی نباید تغذیه کودکان را از نظر دور داشت، افزود: خوردن صبحانه قبل از رفتن به مدرسه از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی بیان کرد: دانشآموزان باید میان وعده سالم و مغذی را میل کنند تا در طول روز ویتامینها و مواد معدنی بدن آنها حفظ شود.
امیرپور با اشاره به اینکه در میان وعده دانشآموزان باید از میوهها و سبزیها استفاده شود، تصریح کرد: والدین باید صبحانه سالمی مانند نان و پنیر و گردو و صبحانههای خانگی را برای نیمروز فرزند خود درنظر بگیرند.
وی ادامه داد: استفاده از میوهها و سبزیها در میان وعده دانشآموزان باعث حفظ و تامین ویتامینهای مورد نیاز بدن آنان میشود.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند تصریح کرد: دانشآموزان باید از مصرف آبمیوه، کیک، نوشابه و فست فود دوری کرده و از مواد مغذی در میان وعده خود بهره ببرند.
امیرپور خاطرنشان کرد: استفاده از مغزها، نخود، کشمش و برگه زردآلو در میان وعده دانشآموزان در مدرسه بسیار مهم خواهد بود.
وی یادآور شد: توجه به نکات تغذیهای دانش آموزان تاثیر بسزایی در یادگیری آنان خواهد داشت که باید مورد توجه والدین باشد.
انتهای پیام