«حسن مجتبیزاده» در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: هماکنون چون گذشته به ساخت مسکن به شکل تعاونی در شهرکهای اقماری نیاز نیست و حوزه ساخت و ساز و ساختمانسازی در حوزههایی چون بافت فرسوده بیشتر مورد تأکید است.
وی به بازآفرینی و فعالیت در راستای نوسازی و بهسازی بافتهای فرسوده تأکید کرد و افزود: با توجه به اینکه بافتهای فرسوده حساسیت بیشتری در زمانهای بروز بحران و حوادثی همچون آتشسوزی و زلزله دارند، باید برای نوسازی مورد توجه قرار گیرند.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان زنجان تصریح کرد: در بازآفرینی محلههای ناکارآمد شهری و بافتهای فرسوده باید حداقل موارد ذکر شده در آئیننامهها و مقررات ملی ساختمان رعایت شوند تا در هنگام بروز سوانح دچار مشکل نشویم و نیز مباحث شهرسازی برای آسایش مردم و الگوهای معماری را در نظر بگیریم.
وی با اشاره به اینکه استقبال از نوسازی ساختمانها در بافت فرسوده بد نیست، خاطرنشان کرد: برای تشویق مردم به این اقدام سازمان نظام مهندسی تخفیف ۲۵ درصدی برای طراحی نقشهها و خدمات مهندسی در نظر گرفته است.
مجتبیزاده، تحولات اقتصادی و افزایش چند برابری مصالح ساختمانی را در فعالیت در حوزه صنعت ساخت و ساز موثر خواند و گفت: برخی از سازندگان ساختمان در این شرایط در رکود قرار گرفتند و امیدواریم حبابهایی که در این حوزه وجود دارد شکسته شود تا ساخت و ساز رونق گیرد.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه واحدهای مسکونی ساخته شده در شهرکهای اقماری چند واحدی هستند، به نظر میرسد پاسخ نیاز جامعه را بدهند اما آمار دقیقی از تعداد مسکنهای مورد نیاز و تناسب آن با مسکنهای خالی موجود در دست نیست.
انتهای پیام