به گزارش کسب و کار نیوز، «ایوب درویشی» در نشست کمیته اقتصادی اربعین اظهار کرد: سالانه بیش از دو میلیون زائر از مرز مهران تردد میکند و ما میکوشیم با برنامهریزیها استان را به سمت استفاده مطلوب از این ظرفیت سوق دهیم.
وی تداوم فعالیتهای اقتصادی مرتبط با زائران در طول سال را خواستار شد و اظهار کرد: هدف از تشکیل کمیته اقتصادی اربعین، فعالیت و گشودن باب جدیدی در ذیل ستاد اربعین است که با هدف اقتصادی کردن مقوله اربعین فعالیتش را آغاز کرده است.
تدوین سند جامع اربعین
معاون اقتصادی استاندار ایلام تدوین سند جامع اربعین را از کارهای ارزشمند دانست و گفت: این کمیته با ارائه طرحهای کارشناسی درازمدت و کوتاه مدت در جهت تدوین سند جامع اربعین مشارکت میکند.
درویشی نیازسنجی زائران و هدفگذاری فعالیتهای اقتصادی مسیر تردد زائران را خواستار شد و خاطرنشان کرد: نباید خود و فعالیتهایمان را به اربعین محدود کنیم، چون بخش زیادی از زائران عتبات عالیات غیر از ایام اربعین به عراق سفر میکنند.
رئیس کمیته اقتصادی اربعین استان ایلام با اشاره به نقش مسئولان در معرفی ظرفیتهای استان ایلام در بخشهای مختلف تصریح کرد: معرفی جاذبههای گردشگری و ساماندهی اسکان زائران باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد.
وی ادامه داد: دستهبندی زائرسراها، هتلها، هتل آپارتمانها و اسکانهای صلواتی مردمی و معرفی آنها به زائران در دستور کار مسئولان قرار گیرد تا شاهد هیچ مشکلی از نظر تأمین امنیت زائران نباشیم.
«حیدر نعمتی»، مدیرکل دفتر جذب سرمایهگذاری استانداری ایلام نیز در این نشست گفت: با توجه به فرصت اندک باقی مانده تا اربعین، امکان برنامهریزیهای بلندمدت وجود ندارد و باید برنامههای کوتاه مدت را به اجرا گذاشت تا خدمات مورد نیاز به زائران ارائه شود.
وی مکانیابی نادرست برگزاری نمایشگاهها را یکی از ضعفها در سالهای گذشته برشمرد و افزود: ایجاد نمایشگاه صنایعدستی و سوغات استان ایلام در مسیر تردد زائران در دستور کار مسئولان قرار دارد تا از این طریق زائران با آداب، رسوم، فرهنگ و صنایعدستی مردم این دیار آشنایی پیدا کنند.
مدیرکل دفتر جذب سرمایهگذاری استانداری ایلام تأمین نیازهای زائران و کاستن از مشکلات ایام اربعین را از مهمترین دغدغههای مسئولان دانست و یادآور شد: استفاده از این مزیت ارزشمند در جهت معرفی ظرفیتهای استان ایلام در دستور کار مسئولان قرار دارد.
انتهای پیام