صفحه اصلی / استان ها / مازندران / سازگاری بالای میوه‌های ریز در چالش‌ تغییر اقلیم
سازگاری بالای میوه‌های ریز در چالش‌ تغییر اقلیم

معاون پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی ساری مطرح کرد؛

سازگاری بالای میوه‌های ریز در چالش‌ تغییر اقلیم

معاون پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت:با توجه به وجود چالشهای جهانی همانند تغییر اقلیم، استفاده از میوه های ریز می‌تواند به سازگاری با این شرایط کمک کند.

سمپزیوم

به گزارش کسب و کار نیوز، دومین سمپوزیوم ملی میوه های ریز شامل انگور، کیوی، توت فرنگی، تمشک و غیره با محوریت‌های «به‌نژآدی، تغییر اقلیم، ارزش غذایی و دارویی، به‌زراعی و مدیریت تولید، کشت بافت و زیست فناوری، کشت ارگانیک و تقاضامحور، فیزیولوژی و تنش های محیطیف برداشت، فرآوری و بازاررسانی، نهاده‌سازی از تولید تا عرصه محصول» طی دو روز در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری آغاز به کار کرد.

در این سمپوزیوم، پس از آئین افتتاحیه، در روز نخست سخنرانی‌هایی با محوریت «نقش میوه‌های ریز در حوزه علم و فناوری امنیت غذایی کشور، مکانیزم‌های مولکولی مقاومت به سرما در انگور، ارزیابی تحقیقات توت فرنگی در ایران، هم راستایی تحقیق و توسعه تمشک سیاه در استان مازندران الگویی موفق برای توسعه سایر میوه‌های ریز بومی، تاثیر تغذیه بر برخی صفحات فیزیوئولوژیک و رشد انگور در شرایط تنش خشکی، بررسی اقتصادی تولید گلخانه‌ای میوه های ریز ا مطالعه موردی تولید توت فرنگی در گلخانه هیدروپونیک و غیره» صورت می‌گیرد.

در روز دوم این سمپوزیوم، بررسی کاربرد نوردهی مصنوعی در پرورش توت فرنگی، مقایسه کشت عمودی و افقی بر عملکرد و کیفیت ارقام تجاری توت فرنگی آبکشت، خصوصیات تغذیه‌ای ۱۲ ژئوتیپ زرشک ایران، برنامه‌های راهبردی در تحقیقات ذغال اخته، آشنایی با زیست فناوری توت فرنگی و بازدیدهای علمی از پارک ساحلی سی‌سنگان، باغ گردشگری تمشک سیاه شرکت ایران تمشک در دستور کار قرار دارد.

این همایش طی دو روز ۱۴ و ۱۵ شهریور در دانشگاه علوم کشاورزی در حال برگزاری است.
انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

کرونا

تست کرونا ۲۵۰ بیمار مبتلا به کرونا مثبت در بابل اعلام شد

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, از اول اسفند ماه تاکنون …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.