به گزارش کسب و کار نیوز، دومین سمپوزیوم ملی میوه های ریز شامل انگور، کیوی، توت فرنگی، تمشک و غیره با محوریتهای «بهنژآدی، تغییر اقلیم، ارزش غذایی و دارویی، بهزراعی و مدیریت تولید، کشت بافت و زیست فناوری، کشت ارگانیک و تقاضامحور، فیزیولوژی و تنش های محیطیف برداشت، فرآوری و بازاررسانی، نهادهسازی از تولید تا عرصه محصول» طی دو روز در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری آغاز به کار کرد.
در این سمپوزیوم، پس از آئین افتتاحیه، در روز نخست سخنرانیهایی با محوریت «نقش میوههای ریز در حوزه علم و فناوری امنیت غذایی کشور، مکانیزمهای مولکولی مقاومت به سرما در انگور، ارزیابی تحقیقات توت فرنگی در ایران، هم راستایی تحقیق و توسعه تمشک سیاه در استان مازندران الگویی موفق برای توسعه سایر میوههای ریز بومی، تاثیر تغذیه بر برخی صفحات فیزیوئولوژیک و رشد انگور در شرایط تنش خشکی، بررسی اقتصادی تولید گلخانهای میوه های ریز ا مطالعه موردی تولید توت فرنگی در گلخانه هیدروپونیک و غیره» صورت میگیرد.
در روز دوم این سمپوزیوم، بررسی کاربرد نوردهی مصنوعی در پرورش توت فرنگی، مقایسه کشت عمودی و افقی بر عملکرد و کیفیت ارقام تجاری توت فرنگی آبکشت، خصوصیات تغذیهای ۱۲ ژئوتیپ زرشک ایران، برنامههای راهبردی در تحقیقات ذغال اخته، آشنایی با زیست فناوری توت فرنگی و بازدیدهای علمی از پارک ساحلی سیسنگان، باغ گردشگری تمشک سیاه شرکت ایران تمشک در دستور کار قرار دارد.
این همایش طی دو روز ۱۴ و ۱۵ شهریور در دانشگاه علوم کشاورزی در حال برگزاری است.
انتهای پیام