سلیمان نظری دوست در گفتو گو با ایسنا اظهار کرد: این میزان اعتبار در سالجاری برای توسعه و بهسازی روستای ملحمدره معروف به ماسوله غرب کشور به عنوان یکی از روستاهای هدف گردشگری شهرستان و استان همدان با رویکرد همدان ۲۰۱۸ اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر سنگفرش و بهسازی روستا توسط بنیاد مسکن، دهیاری و میراث فرهنگی در دست انجام بوده و تا آبان ماه به اتمام خواهد رسید، افزود: این روستا آماده استقبال و ورود میهمانان و گردشگران بوده و با افقی که برای این روستای گردشگری دیدهایم بدون شک رهآورد جذب حداکثری گردشگران و توسعه پایدار و اشتغال پایدار روستایی را برای اهالی ملحمدره و شهرستان به دنبال خواهد داشت.
نظری دوست یاد آور شد: ورود گردشگران به روستای ملحمدره موجب آن شده تا روستای مجاور ملحمدره به نام “ترخین آباد” هم در مسیر گردشگری به صرافت رقابت افتاده و نسبت به خانههای بومگردی در روستا اقدام کند که این امر در رونق سبز صنعت گردشگری شهرستان از نقش موثری برخوردار خواهد بود.
به روستا که نزدیک میشوی، بوی عطر باغ آلو مستت میکند. درختان سر به فلک کشیدهاش گویی از دور به استقبالت میآیند. جاده سرسبز و پرپیچ و خمش به اوج رویاها پروازت میدهد.
به گزارش کسب و کار نیوز، ملحمدره در ۶ کیلومتری شهر اسدآباد قرار گرفته و به علت ساختار پلکانی آن و با نوع مبلمان و دکوراسیون روستاییش به «ماسوله غرب کشور» مشهور شده و با توجه به ظرفیتهای خوب خود در بخش گردشگری و کشاورزی، یکی از روستاهای هدف گردشگری استان نیز محسوب میشود.
خانههای کاهگلی و سنگی با گل پیچکهای پیچیده به حفاظ پنجرههای چوبی محو تماشایت میکنند و بام خانه ها همچون کاشانههای روستای ماسوله، حیاط همسایه شده و این بیش از هر چیز دل را به شوق میآورد و بوی عطر درختان سماق، گیاهان و سبزهزاران و کوه و درههای روستا نفست را برای استشمام شمیم این عطر حریصتر میسازد.
روستای ملحمدره در سال ۸۸ به عنوان روستای هدف گردشگری و توریستی شهرستان اسدآباد معرفی شد، این روستا یکی از قدیمیترین و خوش آب و هواترین روستاهای منطقه اسدآباد است که به علت سرسبزی درختان و گیاهان سرسبز فراوان و معتدل بودن آب و هوای آن در مدت ٩ ماه از سال در فصول بهار، تابستان و پاییز به نام ملحمدره به معنای درهای سبز و درخشنده چون پارچه سبز ابریشمی نامگذاری شده است.
سالیانه ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ مسافر، گردشگر و توریست از سطح این روستای گردشگری دیدن می کنند و به صورت هفتگی مسافران بسیاری از استان و شهرستانهای مختلف این روستا را برای کوهنوردی و گردشگری انتخاب میکنند. این روستا با ۴٢٠ نفر جمعیت و ١٢٠ خانوار جزء روستاهای بخش مرکزی این شهرستان است که سرسبزی و بافت با ارزش منازل روستایی و باغات و محصولات باغی فراوان و گیاهان دارویی، این روستا را ممتاز کرده است.
محصولات آلو، انگور، گردو و بادام از محصولات مهم باغات این روستاست و در کنار این محصولات انواع و اقسام داروهای گیاهی چون آویشن، گلختمی، خاکشیر، گزنه، شیرینبیان، موسیر، پونه، آلبالوی وحشی کوهی، باداموحشی، بومادران، گون و … در مراتع و باغات روستا به وفور یافت میشود.
حیوانات مختلفی نیز در محیطزیست طبیعی این روستا چون گرگ، عقابطلایی و عقابدشتی، سنجابزمینی، پرنده سنبل خاکستری، کبک، کفتار، خدنگ، خرگوش، چکاوک و انواع روباه در حال زیست هستند.
انتهای پیام