وی افزود: چای یکی از محصولات استراتژیک استان و منبع درآمد حدود ۶۰ هزار خانوار چایکار شمال کشور به ویژه گیلان محسوب میشود.
سالاری با تاکید بر سیاستهای حمایتی دولت تدبیر و امید در احیای باغهای تخریب شده چای و بازگرداندن آن به چرخه تولید تصریح کرد: صادرات چای یک فرصت برای تولید داخلی بوده و نباید اجازه داد که بازارهای هدف چای صادراتی با تصمیمهای غیراصولی به راحتی از دست برود.
نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه چای بخش مهمی از اقتصاد و فرهنگ مردم گیلان زمین را در بر میگیرد، تاکید کرد: باید گامهای اساسی و اصولیتری در حوزه چای برداشت که در نهایت به تامین منافع بحق کشاورزان منتهی شود.
وی خاطرنشان کرد: به دلیل ارزش چای در سبد خرید خانوار و تفاوت آن با برنج و گندم نیازمند بررسیهای دیگری برای افزایش صادرات و کاهش میزان واردات هستیم که باید در کمیتهای ویژه پیگیری شود.
استاندار گیلان در پایان اتخاذ تمهیدات و ارائه تسهیلات بیشتر به زراعی، بهرهگیری از فناوریهای نوین برای افزایش بهرهوری باغ های چای و افزایش کیفیت برگ سبز این محصول به منظور افزایش کیفیت چای استحصالی را خواستار شد و بر لزوم برندسازی و بازاریابی مناسبتر و در نتیجه افزایش بهای چای داخلی تاکید کرد.
گفتنی است، وزارت صنعت، معدن و تجارت ۲۷ مرداد صادرات چند کالای کشاورزی از جمله چای را از اول شهریور ممنوع اعلام کرده بود.
انتهای پیام