به گزارش کسب و کار نیوز به نقل ازمرکز آمار، بهار امسال ٣٨٢ کشتارگاه دام، در کشور وجود داشت که استان فارس با ۳۵ کشتارگاه و البرز، زنجان و قم هر کدام با ۲ کشتارگاه به ترتیب کمترین و بیشترین تعداد کشتارگاه را دارند.
بهار امسال یک میلیون و ۸۴۹ هزارلاشه قابل مصرف گوسفند و بره به وزن ۳۴ هزار تن ذبح شد، درعین حال بهار پارسال ۲ میلیون و ۳۶۰ هزار لاشه گوسفند و بره به وزن بیش از ۴۲ هزار تن ذبح شد و خراسان رضوی با ۳۳۴ هزار لاشه به وزن هشت هزار تن بیشترین ذبح را داشت.
همچنین در بازه زمانی یادشده ۴۴۰ هزار لاشه قابل مصرف بز و بزغاله به وزن ۶ هزار و ۵۰۰ تن ذبح شد، بهار پارسال نیز ۵۲۳ هزار لاشه به وزن بیش از هفت هزار تن ذبح شده بود و استان فارس با ذبح ۹۷ هزار لاشه بیشترین تعداد را به خود اختصاص داد.
تعداد لاشه قابل مصرف گاو و گوساله ذبح شده بهار امسال، ٢۶۶ هزار لاشه به وزن ۵۵ هزار تن بود و این تعداد در فصل مشابه پارسال ٢٧٩ هزار لاشه به وزن ۵۴ هزار تن بود. تهران با ۴۴ هزار لاشه به وزن ۹ هزار و ۸۰۰ تن بیشترین ذبح را داشت.
بهار امسال پنج هزار لاشه گاومیش و بچه گاومیش به وزن یک هزار و ۲۳ تن، هشت هزار لاشه قابل مصرف شتر و بچه شتر به وزن یک هزار و ۷۰۰ تن ذبح شد.
براساس این گزارش متوسط وزن یک لاشه گوسفند و بره ۱۸ کیلوگرم، لاشه بز و بزغاله ۱۴ کیلو و ۷۷۰ گرم، گاو و گوساله ۲۰۸ کیلوگرم، گاومیش ۱۹۴ کیلوگرم و شتر ۲۱۰ کیلوگرم است.
تولید گوشت در بهار ١٣٩٧ نسبت به فصل مشابه پارسال برای گوسفند و بره ٢٠ درصد، بز و بزغاله ١۵ درصد کاهش و برای گاو و گوساله ٢ درصد و شتر و بچه شتر ٣٨ درصد افزایش داشت. این مقدار برای گاومیش و بچه گاومیش تغییرات محسوسی نداشت .
بهار امسال ۹۸٫۸ هزار تن گوشت قرمز تولید شد
مرکز آمار ایران اعلام کرد:مقدار تولید گوشت قرمز در بهار امسال برحسب وزن لاشه های کشتارشده 98 هزار و 800 تن بود که نسبت به مدت مشابه پارسال هشت درصد کاهش نشان می دهد.