صفحه اصلی / اقتصادی / بهار امسال ۹۸٫۸ هزار تن گوشت قرمز تولید شد
بهار امسال ۹۸٫۸ هزار تن گوشت قرمز تولید شد

بهار امسال ۹۸٫۸ هزار تن گوشت قرمز تولید شد

مرکز آمار ایران اعلام کرد:مقدار تولید گوشت قرمز در بهار امسال برحسب وزن لاشه های کشتارشده 98 هزار و 800 تن بود که نسبت به مدت مشابه پارسال هشت درصد کاهش نشان می دهد.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل ازمرکز آمار، بهار امسال ٣٨٢ کشتارگاه دام، در کشور وجود داشت که استان فارس با ۳۵ کشتارگاه و البرز، زنجان و قم هر کدام با ۲ کشتارگاه به ترتیب کمترین و بیشترین تعداد کشتارگاه را دارند.
بهار امسال یک میلیون و ۸۴۹ هزارلاشه قابل مصرف گوسفند و بره به وزن ۳۴ هزار تن ذبح شد، درعین حال بهار پارسال ۲ میلیون و ۳۶۰ هزار لاشه گوسفند و بره به وزن بیش از ۴۲ هزار تن ذبح شد و خراسان رضوی با ۳۳۴ هزار لاشه به وزن هشت هزار تن بیشترین ذبح را داشت.
همچنین در بازه زمانی یادشده ۴۴۰ هزار لاشه قابل مصرف بز و بزغاله به وزن ۶ هزار و ۵۰۰ تن ذبح شد، بهار پارسال نیز ۵۲۳ هزار لاشه به وزن بیش از هفت هزار تن ذبح شده بود و استان فارس با ذبح ۹۷ هزار لاشه بیشترین تعداد را به خود اختصاص داد.
تعداد لاشه قابل مصرف گاو و گوساله ذبح شده بهار امسال، ٢۶۶ هزار لاشه به وزن ۵۵ هزار تن بود و این تعداد در فصل مشابه پارسال ٢٧٩ هزار لاشه به وزن ۵۴ هزار تن بود. تهران با ۴۴ هزار لاشه به وزن ۹ هزار و ۸۰۰ تن بیشترین ذبح را داشت.
بهار امسال پنج هزار لاشه گاومیش و بچه گاومیش به وزن یک هزار و ۲۳ تن، هشت هزار لاشه قابل مصرف شتر و بچه شتر به وزن یک هزار و ۷۰۰ تن ذبح شد.
براساس این گزارش متوسط وزن یک لاشه گوسفند و بره ۱۸ کیلوگرم، لاشه بز و بزغاله ۱۴ کیلو و ۷۷۰ گرم، گاو و گوساله ۲۰۸ کیلوگرم، گاومیش ۱۹۴ کیلوگرم و شتر ۲۱۰ کیلوگرم است.
تولید گوشت در بهار ١٣٩٧ نسبت به فصل مشابه پارسال برای گوسفند و بره ٢٠ درصد، بز و بزغاله ١۵ درصد کاهش و برای گاو و گوساله ٢ درصد و شتر و بچه شتر ٣٨ درصد افزایش داشت. این مقدار برای گاومیش و بچه گاومیش تغییرات محسوسی نداشت .

همچنین مطالعه کنید:

آیت الله رئیسی: تولید شرط داشتن اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها است

به گزارش کسب و کار نیوز ، آیت الله سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنیه در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.