حامد حق پرست در گفت وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت تیم ها و نحوه برگزاری مسابقات بین المللی ارتش های جهان ۲۰۱۸ در بخش مسابقات غواصی عمق اظهارکرد: این مسابقات در هفت روز در نوشهر و به میزبانی دانشگاه نیروی دریایی برگزار می شود که در دو روز آغازین مسابقات، آیتم هایی اجرا شد که جنبه عمومی داشت و برای تماشاچیان نیز لذت بخش بود.
وی افزود: در پنج روز باقی مانده که در حال حاضر مسابقات در دومین روز آن قرار دارد، آیتم ها به صورت کاملا تخصصی برگزار می شود و شاید برای تماشاچی جذابیتی نداشته باشد؛ زیرا بخش اعظم کار در زیر آب انجام می شود و پس از آن عملکرد فنی و تکنیکال تیم ها توسط تیم داوران مورد بررسی قرار می گیرد.
سرداور مسابقات بین المللی ارتش های جهان ۲۰۱۸ در بخش مسابقات غواصی عمق تصریح کرد: تا به امروز با افتخار اعلام می کنم که تیم ایران در این دوره بسیار خوب درخشیدو موفق شد حدود دو رکورد جهانی را نیز جابه جا کند.
حق پرست با بیان این که تیم ایران در شنای امدادی و همچنین میدان موانع دریایی که جز آیتم های سنگین و پرفشار بوده است؛ رکورد را به طرز چشم گیری جابه جا کرد، گفت: تیم ایران توانست در بخش دیگر پیش از اتمام مسابقه به قهرمانی برسد.
وی با بیان این که یکی از تیم ها دیروز رد صلاحیت شد، اظهار کرد: از آن تیم خواستیم اگر شک و شبهه ای دارد، در آیتم امروز از امتیاز ناظر داوری استفاده کند اما این تیم اعلام کرد که به صداقت و عدالت رفتار ایران اعتقاد داشته و هیچ نیازی به ناظر ندارد.
سرداور مسابقات بین المللی ارتش های جهان ۲۰۱۸ در بخش مسابقات غواصی عمق ادامه داد: این مسابقات یک میدان بین المللی است و شفافیت عملکرد ما در داوری بیانگر این بوده که ما حاضر نیستیم برای مدال گرفتن به هر روشی متوسل شویم.
حق پرست با اشاره به این که این مسابقات جمعا دارای هفت آیتم است، افزود: میدان موانع دریایی ، شنای امدادی و کمک به غواص مصدوم ، فلنچ که شامل متصل کردن بخش هایی از یک سازه زیر آبی است، جوشکاری و برشکاری زیر آب از آیتم های این مسابقات است.
سرداور مسابقات بین المللی ارتش های جهان ۲۰۱۸ در بخش مسابقات غواصی عمق اظهار کرد: امسال آیتم جدیدی را به نام نجات کشتی در حال غرق طراحی کردیم که در این مسایقه ماکت یک کشتی را غرق می کنیم و پس از آن تجهیزاتی در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت که با استفاده از تدابیر مناسب این سازه را شناور سازی کنند.
حق پرست عنوان کرد: آیتم پایانی،کار در فضای بسته است که غواص بایستی در فضای کانتینر تعمیراتی را بر روی یک خط لوله انجام دهد .
وی با بیان این که ۳۲ داور در حال قضاوت این مسابقات هستند، گفت:در مجموع ۱۱۰ نفر از پنج کشور ایران، ونزوئلا، روسیه، سوریه،آفریقای جنوبی و هشت کشور هم به عنوان ناظر در این دوره شرکت کردند.
انتهای پیام