به گزارش کسب و کار نیوز، جبار تجری در جمع خبرنگاران با اشاره به تعدد و پراکندگی شعبات شورای حل اختلاف استان در گذشته، اظهار کرد: علاوه براین، نظارتی هم روی فعالیت آنها انجام نمیگرفت که در این راستا در سالهای اخیر اقدام به ساماندهی این شعبات کردیم.
وی با بیان اینکه تخصصی شدن و بکارگیری نیروهای مجرب و متخصص از جمله این اقدامات بوده، افزود: تعداد شعبات شورای حل اختلاف کرمانشاه را از ۱۶۰ شعبه به ۱۵۵ شعبه کاهش دادیم که شامل شعبات صلحی(سازش) و شعبات حکمی هستند.
معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه تصریح کرد: تلاش کردهایم تا در هرشعبه حداقل دو حقوقدان حضور داشته باشند.
وی گفت: شورای حل اختلاف استان کرمانشاه سال ۹۶ در بین شوراهای حل اختلاف کشور از نظر کیفیت آراء و نیز عدم نقض پروندهها جزو استانهای برتر کشور بوده است.
به گفته این مسئول کمتر از یک درصد پروندههای شورای حل اختلاف استان نقض میشوند.
تجری همچنین آمار پروندههای ورودی به شوراهای حل اختلاف استان در سال گذشته را ۸۱ هزار و ۸۸۷ پرونده اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۱۵ هزار و ۱۹ فقره پرونده به مصالحه انجامید.
وی همچنین به تشکیل ستاد تالیف قلوب شورای حل اختلاف کرمانشاه در سال ۹۴ اشاره کرد و گفت: از این سال تاکنون ۱۷۵ پرونده قتل به این ستاد وارد شده که از این تعداد ۹۰ پرونده به سازش منتهی شده است.
وی تاکید کرد: از تعداد ۹۰ پروندهای که به سازش منجر شده، ۷۴ پرونده با رضایت خانوادههای مقتول بوده و ۱۶ مورد نیز به جای قصاص درخواست دیه داشتهاند.
به گفته این مسئول، در حال حاضر تعداد ۶۶ پرونده قتل در این ستاد به منظور ایجاد سازش در حال بررسی است.
انتهای پیام