صفحه اصلی / استان ها / سیستان و بلوچستان / تشریح مشکلات ‌اجرای طرح‌ها در خاش از زبان فرماندار شهرستان
تشریح مشکلات ‌اجرای طرح‌ها در خاش از زبان فرماندار شهرستان

تشریح مشکلات ‌اجرای طرح‌ها در خاش از زبان فرماندار شهرستان

فرماندار شهرستان خاش گفت: وجود برخی دوگانگی در کمیته‌های استانی و محلی مشکلی عمده در مسیر اجرای طرح‌های مختلف به شمار می‌رود که ضرورت دارد به این معضل رسیدگی شود.

فرماندار خاش

‌به گزارش کسب و کار نیوز- ‌حمیدالدین یوسفی در کمیته اشتغال شهرستان افزود: کشت و صنعت گوهرکوه در مبحث اشتغال و تولید علیرغم داشتن ظرفیت فراوان و سرمایه ای ملی عملکردی ضعیف داشته و متاسفانه با داشتن بالای ۵۸۰۰ هکتار زمین بکر و اجرای ۲۴۰۰ هکتار آبیاری نوین از سوی دولت نتوانسته در مبحث تولید و اشتغال تاثیرگذار باشد.

فرماندار بیان کرد: کشت و صنعت باید برند شهرستان باشد و در مبحث تولید گوشت و شیر و تولید محصول استراتژیک پسته موفق عمل کند‌.

وی گفت: علوفه شهرستان خاش که نیازمند آب و منابع منطقه بوده با شرایط سخت تولید و با ارزانی از منطقه خارج می‌شود‌.

یوسفی بیان کرد: در مبحث کارخانه پاک شیر تفتان ‌مشکلاتی وجود دارد و تسهیلات دولتی را بر حسب دستورات فقهی دریافت نمی‌کند، لذا باید در این بخش از کار تسهیل صورت بپذیرد‌.

مقام عالی دولت در خاش ادامه داد: کارها در کارخانه سیمان به خوبی انجام شده ولی مشکلی در حوضه آب دارند که این بخش از مشکل کارخانه باید رفع شود‌.

یوسفی تاکید کرد: در بحث کارخانه آرد باید به نیازهای سرمایه گذار توجه کنیم و اجرای طرح‌های مختلف دامی و کشاورزی و غیره نیز با شرایط آسان دنبال شود‌.

فرماندار خاش اظهار کرد: وجود برخی دوگانگی در کمیته‌های استانی و محلی مشکلی عمده در مسیر اجرای طرح‌های مختلف به شمار می‌رود که ضرورت دارد به این معضل رسیدگی شود‌.

یوسفی افزود: در نشست استانی طرح‌های اشتغالزایی بر روند تسهیل در پرداخت تسهیلات تاکید شده ولی در استان و شهرستان با نقش اپوزسیون ادارات مواجه هستیم و امیدبخشی در جامعه وجود ندارد و شرایطی سخت برای مردم به وجود میآید و مردم برای اجرای طرح‌های کوچک باید کفش‌های آهنین پای کرده و احساس تبعیض می‌کنند‌.

فرماندار خاش تاکید کرد: بسیاری از مردم از عملکرد مسئولان رضایت ندارند و با توجه به شرایط سخت دولت و نظام باید این تنگ نظری‌ها رفع و جذب حداکثری و دفع حداقلی در اولویت باشد تا عدالت در جامعه نهادینه شود‌.

یوسفی اضافه کرد: ایجاد بازارچه مرزی روتک از اولویت‌های مهم دولت است و با توجه به آب و زمین‌های حاصلخیز آن باید بتوانیم در این منطقه اقتصاد را رونق بدهیم و متاسفانه در تامین سوخت کشاورزان شرایطی سخت وجود دارد و به مردم اتهام قاچاق سوخت زده می‌شود و به مزیت‌های مهم مرزی هم توجه نمی‌شود.

فرماندار خاش افرود: مردم ما به هیچ وجه قاچاقچی نیستند و باید طوری برنامه ریزی شود تا در مباحث معیشتی و اشتغال و درآمد به مرزداران غیور آسیبی وارد نشود‌.
انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

سقوط ۳۴ درخت در پی وزش باد و بارندگی‌های اخیر در زاهدان

سقوط ۳۴ درخت در پی وزش باد و بارندگی‌های اخیر در زاهدان

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, داوود شاقوزایی با بیان اینکه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.