صفحه اصلی / اقتصادی / بازرگانی و تجارت / فائو: کشورهای نیازمند به کمک غذایی بیشتر شدند
فائو: کشورهای نیازمند به کمک غذایی بیشتر شدند

فائو: کشورهای نیازمند به کمک غذایی بیشتر شدند

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرد: با وجود وفور عرضه جهانی غذا، شمار کشورهای نیازمند به کمک‌های غذایی خارجی به سبب مناقشات شدید و بلندمدت و وضع اقلیمی نامساعد افزایش یافته است.

به گزارش دوشنبه دفتر نمایندگی فائو در ایران، تازه‌ترین گزارش «چشم‌انداز محصولات و وضعیت غذایی» فائو نشان می دهد شمار کشورهای نیازمند کمک‌های غذایی خارجی با اضافه شدن کیپ‌ورد و سنگال به رقم ۳۹ کشور رسید.
پس از یک فصل زراعی ضعیف در کیپ‌ورد، اکنون ۳۵ درصد جمعیت این کشور به کمک‌های غذایی نیازمند است؛ البته انتظار می‌رود این رقم در اوایل تابستان و با آغاز باران‌های فصلی کاهش یابد.
فصلنامه «سیستم اطلاعات جهانی و هشدار اولیه» فائو نیز نشان می‌دهد در پی شرایط ضعیف دامداری در سنگال شمار نیازمندان به کمک در این کشور به ۷۵۰ هزار نفر افزایش می یابد.
تداوم تاثیر منفی مناقشات و بحران‌های اقلیمی بر امنیت غذایی ۳۱ کشور در آفریقا، هفت کشور در آسیا و هائیتی باعث شد هیچ‌یک از این کشورها از فهرست خارج نشوند.
جنگ داخلی و ناامنی در آفریقا و خاورمیانه به آوارگی میلیون‌ها نفر منجر شد که بیشتر آنان به صورت پناهنده در دیگر کشورهای همسایه به سر می‌برند. این عوامل همچنین باعث توقف فعالیت کشاورزان شده و بدین ترتیب نرخ گرسنگی در این منطقه ها افزایش یافته است.
از سوی دیگر، بارش اندک باران تولید غلات در آمریکای جنوبی و جنوب آفریقا را کاهش داده و شرایط اقلیمی نامساعد نیز دامداران منطقه غرب آفریقا را دچار وضعیت دشواری کرده است.
نام ۳۹ کشور نیازمند کمک‌های غذایی خارجی عبارت است از افغانستان، بورکینافاسو، بروندی، کامرون، کیپ‌ورد، جمهوری آفریقای مرکزی، چاد، کنگو، جمهوری دموکراتیک کنگو، جیبوتی، اریتره، اتیوپی، گینه، هائیتی، عراق، کنیا، جمهوری دموکراتیک خلق کره، لسوتو، لیبریا، لیبی، ماداگاسکار، مالاوی، مالی، موریتانی، موزامبیک، میانمار، نیجر، نیجریه، پاکستان، سنگال، سیرالئون، سومالی، سودان جنوبی، سودان، سوازیلند، سوریه، اوگاندا، یمن و زیمبابوه.
به گزارش کسب و کار نیوز، فائو از سازمان‌های بین‌المللی است که در سال ۱۹۴۵ با حضور ۴۴ کشور عضو سازمان ملل متحد تاسیس شد و به گسترش و نوسازی کشاورزی، جنگلداری، شیلات و تامین غذای مناسب برای همگان به کشورهای در حال توسعه کمک می‌کند.
هدف این سازمان، بهبود سطح زندگی و تغذیه مردم، توزیع مناسب مواد غذایی در مناطق مختلف جهان و ایجاد امنیت غذایی است.

اقتصام**۹۱۸۶*۱۹۶۱*

همچنین مطالعه کنید:

تجارت ۳ماهه ایران و چین از ۴ میلیارد دلار گذشت

به گزارش کسب و کار نیوز ، گمرک چین اعلام کرد مبادلات تجاری ایران و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.