احسان بنیآدم در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در حال حاضر بالغ بر ۳۱ شرکت دانشبنیان در استان در حال فعالیت هستند، گفت: از این تعداد در حال حاضر ۱۳ شرکت دانشبنیان در پارک علم و فناوری مستقر است. این در حالی است که سال گذشته این تعداد ۱۷ مورد گزارش شده بود و طی امسال چند مورد ریزش در این شرکتهای دانشبنیان مشاهده شده است، با این وجود همچنین احتمال ورود و ثبت سه شرکت دانشبنیان دیگر نیز وجود دارد و این رقم در طی سال یک رقم شناور است.
وی ادامه داد: فعالیت این شرکتها بر اساس آییننامه ارائه شده در پارک علم و فناوری است و تا سه سال مهلت اینکه به واحدهای ارزش آفرین تبدیل شوند و سپس تا ۵ سال میتوانند در واحدهای چند مستاجره این پارک استقرار یابند و سپس زمینهایی که به مدت ۳۵ سال قابل واگذاری است به این واحدها واگذار میشود.
کارشناس پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علومپایه زنجان اظهار کرد: این مقررات بر اساس ارزیابیهای سالانه است و در صورتی که بعد از دو سال محرز شود که این شرکت فناورانه نیست از این حوزه خارج میشود و نمیتواند از حمایتها و پشتیبانیهای دولت بهرهمند شود.
وی با اشاره به اینکه شرکتهای دانشبنیان دانشگاهی با مشارکت سهام دار و اعضای هئیت علمی دانشگاهها ایجاد میشود، گفت: در حدود ۶ نفر از اساتید دانشگاه تحصیلات تکمیلی،۷ نفر از اساتید دانشگاه زنجان و چند تن از اساتید سایر دانشگاههای استان زنجان در این پارکها فعالیت دارند.
بنیآدم افزود: بیشتر این اساتید در حوزه آیتی، لیزر، اپتیک، علوم زمین مشغول هستند و توانستهاند در ۹۰ درصد موارد شرکت را به مرحله تجاریسازی برسانند.
انتهای پیام