به گزارش کسب و کار نیوز، «مریم شادیوند» مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری ایلام در این نشست با بیان اینکه ریشهی بسیاری از مشکلات مانند عدم پایبندی به قانون و عدم رعایت حقوق دیگران و آگاه نبودن جامعه از حقوق شهروندی به سطح پایین مطالعه برمیگردد، اظهار کرد: اگر کتابخوانی به معنای واقعی ترویج پیدا کند کار سیستم حاکمیتی راحتتر میشوئد.
وی با تاکید بر اینکه بانوان میتوانند ترویج فرهنگ کتابخوانی را از کانون خانواده آغاز کنند، تصریح کرد: اگر این اتفاق میمون در همهی خانوادهها بیفتد خودبخود فرهنگ مطالعه در سطح جامعه رواج پیدا خواهد کرد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری ایلام لازمه نهادینه شدن بسیاری از رفتارها را ترویج فرهنگ مطالعه عنوان و تصریح کرد: روشهای سنتی و تکراری مانند برگزاری مسابقات کتابخوانی آن گونه که باید اثربخش نیست و این موضوع باید آسیبشناسی شود.
«مرادجلیلیان» مدیرکل کتابخانههای استان نیز گفت: بانوان به بهترین شکل میتوانند در ترویج فرهنگ مطالعه نقشآفرینی کنند چون هم در محیط خانواده الگو هستند و هم در جایگاههای مختلف در ادارات و نهادها وظیفه اجتماعی خود را انجام میدهند.
وی با بیان اینکه ارتقاء نظام اداری و کارآمدتر کردن آن در گرو مطالعه است، تصریح کرد: تعامل خوبی با ادارات و سازمانها داریم و کتابخانههای استان هم از نظر جایگاه و هم از نظر زیرساخت رشد چشمگیری داشتهاند.
مدیرکل کتابخانههای استان با اشاره به برگزاری هشتمین جشنواره کتابخوانی رضوی با محوریت نهاد کتابخانههای عمومی از اعضای این نشست خواست تا موضوع را در سطح خانوادهها و سازمانهای محل فعالیت تبلیغ کنند.
انتهای پیام