وی افزود: اجتماعیسازی سلامت از عهده دولت و یک دستگاه اجرایی خارج است و قشرهای مختلف مردم در تحقق این امر مهم نقشآفرین هستند .
قزلباش تصریح کرد: سلامت اجتماعی در حوزههای مختلفی از قبیل فقر، بیکاری، طلاق و اعتیاد که بیشتر آنها خارج از حیطه دانشگاه علومپزشکی بوده و اما از عوامل تاثیرگذار سلامت به شمار میرود .
رئیس دانشگاه علومپزشکی زنجان خاطر نشان کرد: علومپزشکی استان بهعنوان متولی سلامت وظیفه دارد با همکاری دستگاههای دیگر در برطرف کردن این مسائل حضور و نقش سازندهای داشته باشد .
قزلباش ادامه داد: بر این اساس اولین مجمع سلامت استان نیز در اسفند سال گذشته با مشارکت خیران این حوزه با شعار انسان سالم، سبک زندگی سالم تعیین شد .
وی افزود: بر این اساس دولت باید نقش سیاستگذاری در حوزه سلامت را داشته باشد و فعالیتهای این بخش را به مردم واگذار کند که تحقق آن نتایج مثبتی به همراه دارد .
این مسئول خاطرنشان کرد: برگزاری چنین جشنوارههایی به آگاهی و مشارکت روزافزون خیران برای حضور روزافزون در حوزه سلامت منجر میشود.
به گفته دکتر قزلباش طی برگزاری این جشنواره ۲۰ هزار نفر از شهروندان زنجانی از بخشهای مختلف آن بازدید کردند .
در ادامه این مراسم، مدیر عامل مجمع خیران سلامت استان زنجان اظهار کرد: برخلاف تصور عموم، حفظ سلامت مردم بر عهده دانشگاه علومپزشکی نیست و این موضوع فرادانشگاهی بوده و حوزههای دیگری نیز متولی هستند .
جمشید وفا افزود: نبود سلامت در جامعه اقتصاد کشور را متاثر کرده و به حوزههای مهم مانند سیاست و اقتصاد کشور لطمات زیادی وارد میکند .
این مسئول تصریح کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نگاه و توجه جدی به مقوله سلامت داشته و در این راستا معاونت اجتماعی و مشارکتهای مردمی را در دانشگاه علوم پزشکی راهاندازی کرده است .
وفا خاطرنشان کرد: هماکنون در شهر زنجان خیریهها و موسسههای متعدد سلامت برای کمک به بیماران ایجاد شده که کمکهای مردمی را در این راستا جمع آوری میکنند و فعالیت آزادانه و بدون نظارت موسسهها و سازمانهای خیریه مشکلاتی را بوجود میآورد و از مسیر اصلی خود منحرف میشوند .
انتهای پیام