به گزارش کسب و کار نیوز- دکتر نیره پورملایی در کارگروه توجیهی این طرح گفت: دستورالعمل بازرسی و نصب پرچم در شناگاههای ساحلی و طرحهای سالم سازی دریا توسط معاونت دریایی سازمان با همکاری معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه و تدوین و جهت اجرا به ادارات ذیربط ابلاغ شده است.
وی بیان کرد: این دستورالعمل به منظور برنامه ریزی، اجرا، راهبری و نظارت بر شناگاههای رسمی و غیر رسمی ساحلی و همچنین مناطق تفریحی دریایی و وحدت رویه در نحوه بازرسی، نظارت و پایش این اماکن در راستای اطلاع رسانی مناسب در خصوص وضعیت کیفی و بهداشتی آنها تدوین شده است.
پورملایی ادامه داد: در همین راستا مراکزی که موفق به کسب امتیاز بالا در خصوص مدیریت زیست محیطی و بهداشتی محدوده فعالیت خویش شوند، “پرچم آبی” و مراکزی که نتوانند استانداردهای لازم را جهت ادامه فعالیت خویش اجرا نمایند، “پرچم زرد” دریافت خواهند کرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بیان کرد: یکی از موارد مهم در صدور مجوز ادامه فعالیت شناگاهها و مراکز تفریحی ساحلی، رعایت استانداردهای آلودگی میکروبی آبهای ساحلی است که در این خصوص در فصل شنا ۶ مرحله و در غیر فصل شنا حداقل ۳ مرحله نمونه برداری میکروبی از آبهای ساحلی صورت میگیرد.
پورملایی افزود: یکی از مشکلات استان عدم وجود شناگاه رسمی و ایمن در محدوده نوار ساحلی شهرستان های چابهار و کنارک است که سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی یا ارگانهای مربوطه همچون شهرداریهای شهرهای ساحلی و منطقه آزاد تجاری – صنعتی چابهار در این خصوص به شدت احساس میگردد، چرا که علی رغم وجود ظرفیتهای بینظیر گردشگری ساحلی و دریایی استان در این خصوص اقدامی صورت نگرفته است.
انتهای پیام