صفحه اصلی / استان ها / گیلان / شکرسیاه ارگانیک در «صومعه‌سرا»
شکرسیاه ارگانیک در «صومعه‌سرا»

شکرسیاه ارگانیک در «صومعه‌سرا»

مدیر جهاد کشاورزی صومعه‌سرا گفت: کشاورزان نیشکرکار صومعه‌سرایی برای مبارزه با آفات از هیچ سم و کود شیمیایی استفاده نمی‌کنند.

شکرسیاه

مهندس «احمد پادیاب» در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز کشت نیشکر در صومعه‌سرا،اظهار کرد:کشت نیشکر هر ساله اوایل اردیبهشت ماه آغاز و در نیمه نخست دی ماه برداشت می‌شود.

وی با بیان این‌که ۲۲هکتار از اراضی شهرستان صومعه‌سرا به کشت نیشکر اختصاص دارد، افزود: صومعه‌سرا دارای رتبه نخست تولید نیشکر در سطح استان گیلان است.

پادیاب میانده، قاضده، سنگجوب را از جمله روستاهایی دانست که نیشکر در آن کشت می‌شود.

وی با بیان این‌که محصول نیشکر، شکرسیاه در این شهرستان کاملاًَ ارگانیک است، گفت: کشاورزان نیشکرکار صومعه‌سرایی برای مبارزه با آفات از هیچگونه سم و کود شیمیایی استفاده نمی‌کنند.

مدیر جهاد کشاورزی صومعه‌سرا یادآور شد: سال گذشته حدود 25 تن شکر سیاه در این شهرستان تولید شده است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

فرماندار رشت

ضدعفونی معابر رشت با استفاده از تجهیزات تخصصی ارتش

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, میرشمس مومنی زاده در نشست …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.