وی با تاکید براینکه میزان آبی که داریم باید مدیریت شود خاطرنشان کرد: برای مدیریت مصرف آب کارهای فرهنگی و آموزشی نیز باید انجام شود تا راندمان کار بالا برود.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری افزود: برای مدیریت مصرف باید حجم مصرفی آب و زمان مصرفی آب را کاهش داده و همچنین در بخش کشاورزی نوع گیاهانی که کشت میکنیم در دستور کار قرار بگیرد.
بهمنیار گفت: در این زمینه لازم است به مردم آموزش های لازم داده شود و وقتی کشاورزان ببینند محصولات خود را با مصرف آب کمتر میتوانند ارائه دهند میپذیرند این تغییرات مصرف آب را انجام دهند.
وی تصریح کرد: در باغات مازندران آبیاری به صورت قطرهای و شیوههای نوین انجام شده، با مصرف آب مدیریت شده میزان هدررفت آب به شدت کاهش پیدا کرده است.
استاد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری خاطرنشان کرد: در کشت برنج در مازندران نیز باید همین اندیشیده شود که با روشهای نوین به سمت کم آبیاری برویم.
بهمنیار افزود: کم آبیاری باید توسعه پیدا کند ولی زمان میخواهد و در این راستا سازمانهای اجرایی مثل جهادکشاورزی باید همکاری لازم را داشته باشد تا کم آبیاری و استفاده از منابع آب مدیریت و توسعه یافته شود.
انتهای پیام