به گزارش کسب و کار نیوز، علی اسدی در این باره افزود: انتظار می رود پوشش بیمه ها از خدمات روانپزشکی نه تنها در بخش دولتی، بلکه در بخش خصوصی هم صورت گیرد، تا هم خدمات سرپایی و هم خدمات بستری در تمام مراکز مورد حمایت قرار گیرد، همچنین بیمه های تکمیلی نیز باید در مقوله پوشش خدمات سلامت روان ورود پیدا کنند.
معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت بر ارتقای سطح سواد سلامت روان مردم تاکید کرد و گفت : این موضوع به نوبه خود می تواند زمینه ساز بسیاری از مشکلات باشد.
وی ادامه داد: اگر آگاهی مردم درخصوص بیماری ها و اختلالات روانپزشکی افزایش پیدا کند، دو فایده درپی خواهد داشت، یکی اینکه مردم نسبت به مشکل خود آگاهی پیدا می کنند و برای برطرف کردن آن به درمانگر مراجعه می کنند، که همین موضوع می تواند در کیفیت زندگی فرد تاثیر مثبت گذاشته و به تبع آن کارکرد مردم در جامعه را بهبود ببخشد، و از طرفی تشخیص زودتر، مداخله درمانی زودرس را در پی دارد و از عوارض بیماری جلوگیری می کند.
اسدی، انگ زدایی از بیماری ها و اختلالات روانپزشکی را دومین تاثیر افزایش سطح سواد سلامت روان مردم تلقی کرد و اظهارداشت: چنانچه درک صحیحی از بیماری ها و اختلالات روان در مردم ایجاد شود، با این دسته از بیماران بهتر برخورد می کنند و بیماری های روانپزشکی انگ و ناپسند تلقی نمی شود.
براساس گزارش وبدا، وی به عملکرد رسانه های جمعی درخصوص فرهنگسازی در جهت سلامت روان اشاره کرد و گفت: رسانه های جمعی و تصویری کمتر به موضوعات سلامت روان میپردازند و از آنجا امروزه فضای مجازی با اقبال خوبی از سوی مردم روبرو است، بنابراین رسانه در این مقوله تاثیرگذار است
انتهای پیام