صفحه اصلی / آبرسانی به روستاهای شیروان۶۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

آبرسانی به روستاهای شیروان۶۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایرنا، حسین جوان یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: هم اکنون روستاهای اسطرخی ، بی بهره، بلغان سفلی، رضاآباد شرقی،برزلی، قزل حصار، شورک عبدآباد، شکرانلو علیا، امیرانلو و چورچوری فاقد شبکه های آب شرب بهداشتی هستند.
وی علیخان قلعه، برج ذولفقار، شهرک گلیان، شهرک پیرشهید، شهرک مشهد طرقی ، شهرک قلعه چه، شهرک هنامه ، شهرک باغان، کلاته میرزابیگ را از دیگر روستاهای فاقد شبکه های آب شرب بهداشتی در این شهرستان دانست و گفت: روستاهای مزبور در بخش مرکزی و قوشخانه واقع هستند.
جوان افزود: هم اکنون ۱۲۴ روستا این شهرستان در بخش مرکزی، سرحد و قوشخانه با جمعیت ۶۱ هزار و ۵۲۹ نفر در قالب ۱۴ هزار و ۵۳۵ خانوار تحت پوشش آب و فاضلاب روستایی این شهرستان هستند. 
به گفته مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان شیروان تعداد انشعابات آب روستایی در این شهرستان ۱۹ هزار و ۲۷ مورد است.
شهرستان شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.

همچنین مطالعه کنید:

راه‌اندازی کسب‌ و کار تهیه غذای کودک در منزل؛ از ایده تا درآمدزایی

واقعیت این است که زندگی شهری، شغل، رفت‌وآمد و خستگی روزمره، اجازه نمی‌دهد همه والدین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.