به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, ابراهیم فلاحی اظهار کرد: تلاش ما در حوزه پژوهش بسترسازی برای انجام فعالیتهای تحقیقاتی و فناوری است.
وی ادامه داد: ۲۷۰ نفر هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی لرستان داریم که باید زمینه را برای انجام فعالیتهای تحقیقاتی و فناوری آنان فراهم کنیم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: سالهای گذشته بودجه اندکی به حوزه پژوهش دانشگاه تخصیص داده شده که این عملکرد هم ناشی از کمبود اعتبارات پژوهشی بوده چراکه بیشتر بودجه به موضوعات عمرانی اختصاص یافته است.
فلاحی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی لرستان ۱۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض برای تولید کپسول آندوسکوپی به شرکتهای دانشبنیان دانشگاه پرداخت کرده است، اظهار کرد: طی یکسال گذشته ۳۹۷ مقاله چاپ شده و دو محصول تولیدی نیز داشتیم که یکی کپسول آندوسکوپی بوده که مراحل پایانی را طی میکند تا به مرحله تجاریسازی برسد که با خوردن این کپسول میتوان نمایش داخل دستگاه گوارش را نشان داد که کاری بزرگ محسوب میشود.
وی بیان کرد: همچنین تولید داروها از جمله فعالیتهای این معاونت است که توسط یکی از شرکتهای دانشبنیان دانشگاه علوم پزشکی لرستان تولید شده تحت عنوان داروی دناسا که مسکن دندان است و تجاریسازی شده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لرستان یادآور شد: مرکز آزمایشگاه حیوانات در این دانشگاه داریم که زمانی تحویل گرفتم وضعیت آن زیر استاندارد بود و در این مدت اندک بهعنوان قطب غرب کشور اعلام کردند.
فلاحی عنوان کرد: زین پس استانهای غرب کشور از این مرکز خریدهای خود را برای کارهای تحقیقاتی انجام میدهند.