به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, “یحیی صادقی” امروز ۲۳ خردادماه در جشن کرامت آفتاب”بهره برداری از ۵۲۰ نیروگاه خورشیدی” خانواده مددجویان کمیته امداد استان کرمان در گلزار بردسیر با اشاره به حمایتهای رئیس کمیته امداد کشور اظهار کرد: در نیمه سال ۹۵ بحث اجرای نیروگاههای خورشیدی برای زنان سرپرست خانوار مطرح شد و اکنون ۵۲۰ نیروگاه به بهرهبرداری رسیده است.
مدیرکل کمیته امداد استان کرمان با اشاره به استفاده از ظرفیتهای استان کرمان عنوان کرد: استان کرمان اصالت صنعت فرش را دارد و قصد داریم قالی بافان را از ۴ هزار نفر به ۵ هزار نفر در سال جاری افزایش بدهیم و سقف تسهیلات قرض الحسنه اشتغال نیز افزایش یافته است.
وی با اشاره به جدیت استاندار کرمان در اشتغال و توانمندسازی اظهار کرد: ما در سال گذشته ۱۱۷ درصد تسهیلات اشتغال را جذب کردهایم که بیش از سهمیه کمیته امداد بود.
ادقی گفت: در احداث نیروگاههای خورشیدی، برای خانوادههایی که مسکن نداشتند، سوئیت ۵۰ متری احداث و روی پشت بام آنها نیروگاه ایجاد شده است که مشکل مسکن و اشتغال آنها حل شود.
احداث ۵۲۰ نیروگاه خورشیدی در ۹ شهرستان و ۱۲۵ روستای کرمان
مدیر طرح احداث نیروگاههای خورشیدی در استان کرمان هم گفت: تاکنون احداث ۵۲۰ نیروگاه خورشیدی در ۹ شهرستان و ۱۲۵ روستای استان کرمان اجرا شده است.
به گزارش ایسنا، “فرنگیس افتخاری”در حاشیه جشن کرامت آفتاب (بهره برداری از ۵۲۰ نیروگاه خورشیدی خانواده مددجویان کمیته امداد) در گلزار شهرستان بردسیر اظهار کرد: با همراهی و مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) و بنیاد نیکوکاری ماهتاب سازان ایرانیان، عملیات اجرایی گام اول این پروژه برای احداث ۵۲۰ نیروگاه خورشیدی در ۹ شهرستان و ۱۲۵ روستای استان کرمان با اعتبار بالغ بر ۲۲۰ میلیارد ریال در اواخر پاییز سال گذشته آغاز و در اسفند همان سال به بهرهبرداری رسید.
وی افزود: کمیته امداد استان کرمان با مشارکت بانکهای عامل، وظیفه اصلی تأمین مالی پروژه را عهدهدار شده و بنیاد نیکوکاری ماه تاب سازان ایرانیان با همکاری گروه ماهتاب، تجارب خود را در مذاکرات تجاری، تنظیم قراردادهای فروش برق، مدیریت پروژه و بهرهبرداری از نیروگاهها برای اجرای بهینه پروژه به خدمت گرفت تا الگویی از همکاری موفق تیمی بین چند نهاد و سازمان برای استقرار یک پروژه اجتماعی را به نمایش بگذارد.
افتخاری با اشاره به موفقیت آمیز بودن این طرح، اهداف این پروژه را توانمندسازی و تقویت استقلال اقتصادی و اجتماعی مالکین محترم از طریق ایجاد درآمد پایدار ۲۰ ساله، تقویت احساس کرامت و عزت نفس مالکین محترم از طریق تبدیل چرخهی مددجو به تولیدکنندهی برق، ایجاد بستر مناسب جهت آشنایی جامعهی محلی با تکنولوژیهای جدید و تولید انرژیهای پاک در سطح کشور برشمرد.
مدیرعامل بنیاد نیکوکاری ماهتاب سازان ایرانیان بیان کرد: پیگیری عقد قرارداد فروش تضمینی برق به مدت ۲۰ سال فیمابین وزارت نیرو و مالکین محترم نیروگاههای خورشیدی، پیگیری دریافت تسهیلات از بانکها برای اشخاص معرفی شده توسط کمیته امداد امام خمینی (ره)، مذاکره با سازندگان معتبر داخلی و خارجی جهت خرید تجهیزات با کیفیت و اخذ تخفیف برای مالکین محترم، مدیریت پروژه در تمامی مراحل اعم از طراحی مهندسی، انتخاب پیمانکار، انتخاب دستگاه نظارت و اتصال به موقع به شبکه، برگزاری دورهی آموزش برای مالکین محترم جهت بهرهبرداری و نگهداری مناسب نیروگاههای خورشیدی و ایجاد زیرساخت شبکهی متمرکز و برخط جهت پشتیبانی فنی تمامی نیروگاههای احداث شده از جمله فعالیتهای انجام شده توسط بنیاد نیکوکاری ماهتاب سازان ایرانیان در این پروژه بوده است.
وی اظهار کرد: متوسط تولید سالانه هر یک از این پنل ها حدود ۸۵۰۰ کیلووات ساعت و مدت بازپرداخت تسهیلات اعطا شده حداکثر ۶۶ ماه و از محل درآمد فروش برق است.
مدیرکل کمیته امداد استان خبر داد:
فروش ماهانه۶۵۰ میلیون تومان برق توسط نیروگاههای خورشیدی کرمان به دولت
کسب و کار نیوز: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان با بیان اینکه در مجموع ۷۲۰ نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۵ کیلو وات را در استان کرمان وارد مدار کرده ایم که ماهانه نزدیک به ۶۵۰ میلیون تومان برق به دولت میفروشند، تصریح کرد: نگاه کمیته امداد، توانمندسازی و اشتغال است و برای سال جاری برنامه ریزی احداث یک هزار نیروگاه جدید در استان را داریم.