به گزارش کسب و کار نیوز، وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت سلامت مردم و لزوم رعایت مسائل بهداشتی برای پخت و عرضه این غذاها لازم است هموطنان آش و حلیم مورد نیاز خود را از واحدهای صنفی مجاز و دارای پروانه کسب خریداری کنند.
رئیس اتحادیه کباب، آش، حلیم و غذاهای سنتی با بیان اینکه نظارت و کنترل خدمات برعهده اتاق اصناف است، گفت: اتاق اصناف عملیات بازرسی در طول ماه مبارک رمضان را در سطح شهرها شروع می کند تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف با متخلفان برخورد قانونی شود اما شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به ۱۲۴ اطلاع دهند.
سال گذشته قیمت هر کیلوگرم آش و حلیم بین ۱۲ تا ۱۵ هزارتومان بوده است.
قیمت آش و حلیم ماه رمضان ۲۵ هزار تومان تعیین شد
حسین محمدی رئیس اتحادیه کباب، آش، حلیم و غذاهای سنتی افزایش قیمت آش و حلیم نسبت به سال گذشته را افزایش قیمت مواد اولیه و هزینه های تولید عنوان کرد.