به گزارش کسب و کار نیوز، در این جلسه قاسم شهابی مدیرعامل توزیع برق استان مازندران در خصوص آخرین وضعیت مناطق سیل زده از لحاظ تامین برق اظهار کرد: به جز سه روستای منطقه چهاردانگه که به دلیل حجم زیاد برف دچار مشکل برق هستند، در مابقی نقاط در حال حاضر در حوزه برق رسانی مشکلی وجود ندارد.
وی افزود: در منطقه خطیرکوه که با قطعی برق مواجه بود نیز هم اکنون ۵۰ نفر در قالب ۱۹گروه تیم عملیات در حال رفع مشکل برق رسانی هستند.
عزیز الله شهیدیفر رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز در ادامه با بیان اینکه در سیل دوم به بخش عظیمی از زمین های کشاورزی زیرآب سوادکوه آسیب جدی وارد شده است، یادآور شد: ۱۵تا ۲۰ هزار هکتار از زمین های کشاورزی در منطقه سرخکلا زیرآب تخریب شده است.
وی افزود: ۵۰۰ تا ۶۰۰ کشاورز در این سیل دچار خسارت شده اند.
احمدآفرین محمدزاده مدیرکل حمل و نقل و پایانه های مازندران نیز در ادامه این جلسه تصریح کرد: تمامی راه های اصلی و فرعی در مناطق سیل زده بازگشایی شده است و مشکلی در راه های مواصلاتی وجود ندارد.
وی افزود: در گام نخست تمام ایمن سازی ها را انجام داده ایم و خطری در محورها وجود ندارد.
محمدزاده خاطرنشان کرد: کارهای اساسی محورهای مواصلاتی اصلی و روستایی باقیمانده با تامین اعتبار انجام خواهد شد.
حسین زادگان استاندار مازندران نیز در ادامه، یادآور شد: با آمادگی دستگاه های امدادی و تمهیدات از قبل اندیشیده شده خسارت ها به حداقل رسید.
وی افزود: با طغیان رودخانه تلار بخشی از اراضی کشاورزی و منازل مسکونی حاشیه این رودخانه تخریب شده و هم اکنون دستگاه های سنگین و ماشین آلات مشغول جمعآوری گل و لای سیل و بهسازی امور هستند.
استاندار مازندران تصریح کرد: باید خانه های حریم رودخانه شناسایی شده و برای جابه جایی آن ها اقدامات لازم انجام شود.
وی گفت: مقررشد مبلغی تسهیلات بلاعوض به کسانی که خانه های مسکونی آنها در سیل دچار تخریب شده و دامدارانی که سیل دام های آن ها را با خود برده اعطا شود.
انتهای پیام