صفحه اصلی / امیدواری بخش خصوصی برای سرمایه گذاری صنعتی

امیدواری بخش خصوصی برای سرمایه گذاری صنعتی

بررسی جداول آماری وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از صدور ۲۵ هزار و ۳۸۹ فقره جواز تأسیس و پروانه بهره برداری و اکتشاف صنعتی و معدنی در ۱۱ ماه سال گذشته است که نشان دهنده بهبود نسبی شرایط و امیدواری بخش خصوصی برای تمایل به سرمایه گذاری‌های صنعتی است.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایرنا، در این مدت ۱۸ هزار و ۲۳۳ فقره جواز تأسیس صنعتی صادر شد که در همسنجی با سال پیش از آن ۲۰.۸ درصد رشد نشان می‌دهد.
تعداد پروانه‌های بهره برداری (شامل پروانه‌های بهره برداری ایجادی و توسعه‌ای) صادر شده در ۱۱ ماه پارسال پنج هزار و ۱۵۷ فقره بود که حاکی از رشد ۴.۱ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۵ است.
در این مدت، در بخش معدن نیز ۹۱۰ فقره پروانه اکتشاف، ۴۴۷ فقره گواهی کشف و ۶۴۲ فقره پروانه بهره برداری جدید صادر شد که در همسنجی با سال ۹۵ به ترتیب رشد ۲۷.۶ درصدی، کاهش ۸.۷ درصدی و ۱۷.۴ درصدی نشان می‌دهد.
برپایه این گزارش، اشتغال پیش بینی شده از محل مجوزهای صادره در این مدت ۵۰۵ هزار و ۱۵۲ نفر است.
همچنین سرمایه مجوزهای صادره صنعتی در این مدت بیش از یک میلیون و ۷۱۹ هزار میلیارد ریال پیش بینی شده و هزینه عملیات اکتشاف معادن نیز افزون بر ۶۲۵ میلیارد ریال برآورد شده است.
به گزارش ایرنا، در بهمن ماه ۹۶ تعداد ۲ هزار و ۱۶۵ فقره جواز تأسیس و ۵۱۸ فقره پروانه بهره برداری ایجادی و توسعه‌ای صنعتی صادر شد.
در این ماه، تعداد ۸۹ فقره پروانه اکتشاف معدنی، ۴۶ فقره گواهی کشف معدنی و ۵۴ فقره پروانه بهره برداری معدنی صادر شد.

همچنین مطالعه کنید:

با وجود افت بهای نفت، تورم جهانی تنگه هرمز تا یکسال ماندگار است

به گزارش کسب و کار نیوز ، در حالی که طی هفته‌های اخیر قیمت جهانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.