علیرضا شغلی در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار استان زنجان، در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: دنیای امروز، دنیای تولید شتابان و روزافزون علم و فناوری است. در چنین جهانی که منبعی از اطلاعات و انبوهی از علم که هر روز بر حجم آن در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی افزوده میشود، هرگونه تصمیمگیری و اقدام عملی بدون پژوهش و بدون اتکا به دانش و شناخت، قطعا به بیراهه خواهد رفت.
وی با بیان اینکه پژوهش و فناوری ضامن توسعه و رشد ملتها است، تصریح کرد: ایران در تولید علم جایگاه ۱۵ دنیا را دارد که این رتبه بسیار خوبی است؛ چرا که توانستهایم به رغم وجود مشکلات مالی و تحریم که علیه این کشور در دنیا وجود دارد، همچنان این جایگاه را حفظ کنیم.
وی افزود: همواره به یاد داشته باشیم تولید علم باید منجر به تغییر رو به رشد زندگی مردم شود که این کار مستلزم توجه به پژوهش کاربردی، حل مشکلات مختلف، ارتباط صنعت با دانشگاه و نقش پژوهش بهعنوان موتور محرک توسعه جدیتر گرفته شود.
این مسئول یادآور شد: متاسفانه ایران برخلاف تولید دانش در موضوع فناوری جایگاه خوبی در دنیا و خاورمیانه ندارد که در این امر باید به عرصههایی چون ایدهپردازی، تجاریسازی، ایدهسازی فناوری صورت گیرد و حمایت بیشتر از شرکتهای دانشبنیان و مراکز رشد صورت گیرد.
شغلی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم ایدهپردازی کنیم و به جوانان در این بخش عرصه مناسب بدهیم، منجر به ایجاد اشتغال و رفتن به سوی اقتصاد مقاومتی و کاهش وابستگی به کشورهای دیگر خواهد شد.
انتهای پیام