صفحه اصلی / در شهرهای هوشمند به استانداردسازی شهر اندیشیده خواهد شد

در شهرهای هوشمند به استانداردسازی شهر اندیشیده خواهد شد

مدیرکل استاندارد گلستان در دیدار با مدیرکل راه و شهرسازی استان گفت: در شهرهای هوشمند که به عنوان محور شعار روز جهانی سازمان بین المللی استانداردسازی (ایزو) در سال ۲۰۱۷ طرح شد به استانداردسازی شهرها اندیشیده می‌شود.
به گزارش کسب و کار نیوز، مدیرکل استاندارد گلستان در دیدار با مدیرکل راه و شهرسازی گفت: در شهرهای هوشمند که به عنوان محور شعار روز جهانی سازمان بین المللی استانداردسازی (ایزو) در سال ۲۰۱۷ طرح شد؛ به استانداردسازی شهرها اندیشیده می‌شود.
محمود فرمانی با اظهار این مطلب که ما آماده هرگونه همکاری با مجموعه راه و شهرسازی استان برای استانداردسازی شهر هستیم گفت: مجموعه استاندارد علاوه بر نظارت معمول بر دارا بودن پروانه کاربرد علامت استاندارد برای مصالح ساختمانی می‌تواند در حوزه نظارت عالیه و نمونه برداری اتفاقی از پروژه‌های اجرایی در حوزه راه و شهرسازی نیز ارائه خدمت و همکاری کنند.

 

همچنین مطالعه کنید:

آیا دولت می‌تواند فاصله «ساخت مسکن» تا «توان خرید خانوار» را پر کند؟/۱۳۰ هزار افتتاح؛ اما همه آنها مسکن حمایتی نیستند

به گزارش کسب و کار نیوز ، بازار مسکن در ایران طی سال‌های اخیر با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.