صفحه اصلی / سیاسی / سیاست خارجی و هسته ای / در شرایط کنونی چگونگی تبادلات بازرگانی بین ایران و استرالیا حائز اهمیت است
در شرایط کنونی چگونگی تبادلات بازرگانی بین ایران و استرالیا حائز اهمیت است

سفیر استرالیا در تهران:

در شرایط کنونی چگونگی تبادلات بازرگانی بین ایران و استرالیا حائز اهمیت است

سفیر استرالیا در تهران با بیان این که این سفارت‌خانه نیز مانند هر سفارت دیگری در سایر کشورها وظایفی را برای بهبود روابط بین دولت‌ها و کشورها دارد و معتقد است فعالیت‌های فرهنگی به شناخت بیش‌تر دو ملت کمک می‌کند، گفت: دو کشور ایران و استرالیا در زمینه مبارزه با مواد مخدر،‌ تروریسم و مسائل آب‌وهوا با یکدیگر همکاری دارند.

ایان بیگز سفیر استرالیا در ایران

ایان بیگز در گفت‌وگو با ایسنا درباره اینکه تبادلات فرهنگی میان دو کشور تاکنون چگونه و در چه زمینه‌هایی بوده است، گفت: بخش فرهنگی از مهم‌ترین بخش‌هایی است که سفارت استرالیا در تهران به آن توجه ویژه‌ای دارد زیرا معتقد است فعالیت‌های فرهنگی کمک می‌کنند تا دو ملت و دو کشور یکدیگر را بهتر بشناسند و مردم دو فرهنگ با یکدیگر آشنا شوند.

وی همچنین با اشاره به اینکه امسال پنجاهمین سال روابط دیپلماتیک میان ایران و استرالیا است، گفت: سفارت در این زمینه برنامه‌های متعددی داشته از جمله فستیوال فیلم که با موفقیت برگزار شد. همچنین نمایشگاه عکسی از تاریخ سیاسی دو کشور برگزار شد و پروژه نقاشی دیواری هم با همکاری سازمان زیباسازی در حال انجام است و همچنین یک نقاشی خیلی بزرگ و زیبا اثر هنرمندان استرالیایی با کیفیت بالا به تصویر در آمده و یادگاری خوبی از پنجاه سال حضور استرالیا در ایران و همکاری دو کشور خواهد بود.

این دیپلمات استرالیایی تصریح کرد: البته پروژه‌های کوتاه مدت دیگری هم در حال انجام است که سفارت در آن‌ها نقش دارد اما آن‌ها را به خود نسبت نمی‌دهد مانند توریست‌هایی که به ایران می‌آیند و جزو بخشی از تعاملات دو کشور هستند. همچنین در برنامه‌هایی که برای جشن سال نو ایران، یادبودهای خاص و فعالیت‌های فرهنگی که برگزار می‌شوند حتما نمایندگانی از سفارت استرالیا حضور دارند.

ایان بیگز درباره اینکه چه تعداد دانشجوی استرالیایی در ایران حضور دارند نیز اظهارکرد: تعداد دانشجویان استرالیایی که در ایران حضور دارند در مقایسه با دانشجویان ایرانی شاغل در استرالیا خیلی زیاد نیست، برخی از آن‌ها برای گذراندن دوره‌های کوتاه مدت به ایران می‌آیند. حدودا ۱۰ یا ۲۰ دانشجوی استرالیایی در ایران هستند که دوره فوق لیسانس ایران شناسی در دانشگاه تهران را سپری می‌کنند. البته پروژه‌های تبادل آکادمیک هم انجام شده مانند مرکز تحقیقات آب با همکاری دانشگاه شریف که سال گذشته راه اندازی شد.

سفیر استرالیا در تهران ادامه داد: بنابراین آمار دقیقی نمی‌توانیم داشته باشیم زیرا افرادی که از استرالیا به ایران برای تحصیل می‌آیند ویزای خود را از کانبرا دریافت می‌کنند و اگر به مشکلی برخورد نکنند ارتباط خاصی با سفارت ندارند.

وی همچنین درباره اینکه این سفارت چه اقداماتی را در راستای بهبود روابط فرهنگی بین دو کشور انجام داده است، گفت: سفارت استرالیا هم مانند هر سفارت دیگری در سایر کشورها وظایفی را برای بهبود روابط  بین دولت‌ها و کشورها دارد. فعالیت‌های بازرگانی از جمله حوزه‌هایی است که سفارت آن را پیگیری می‌کند و در شرایط سخت کنونی این مسئله حائز اهمیت است که چگونه تبادلات بازرگانی را باید انجام داد و کمک کرد تا شرکت‌ها در دو کشور بتوانند با یکدیگر همکاری و فعالیت کنند.

ایان بیگز تصریح کرد: از طرف دیگر وزارت مهاجرت در استرالیا وظیفه فراهم کردن ویزا برای بازدید کننده‌ها را دارد که بخش مهمی از روابط دو کشور را تشکیل می‌دهد، البته بخش دیگری از فعالیت‌های سفارت مربوط به عرصه بین‌المللی است آن هم با توجه به تنش‌هایی که در منطقه وجود دارد و تلاش  برای ثبات بخشیدن است.

این دیپلمات استرالیایی در پایان اظهار کرد: در زمینه مقابله با مواد مخدر، مبارزه با تروریسم و مسائل آب و هوا دو کشور با یکدیگر همکاری دارند و همکاری بین دولت‌ها و جامعه مدنی برای ما بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

رییس سازمان انرژی اتمی: گروسی اگر می‌خواهد می‌تواند به ایران بیاید اما نمی‌توانیم بپذیریم بیایند بگویند ایران «سایت اعلام نشده» دارد / جایی که گاوداری است و در آن آهن قراضه می‌فروشند، چطور می‌تواند سایت هسته‌ای باشد؟

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از انتخاب، محمد اسلامی با تاکید بر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.