به گزارش کسب و کار نیوز از معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد سلطانیفر روز چهارشنبه با اعلام این مطلب، گفت:هماهنگیهای لازم با مرکز «ماهر» وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات و همچنین پلیس «فتا» برای افزایش ضریب امنیت انتخابات صورت گرفته است.
وی افزود: همچنین با هدف نظارت بر حسن انجام انتخابات هیات ویژهای از سوی سازمان بازرسی کل کشور با حضور در ستاد انتخابات هیات نظارت بر مطبوعات بر روند برگزاری انتخابات نظارت میکنند.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه انتخابات الکترونیکی نماینده مدیران مسئول در هفدهمین دوره هیات نظارت بر مطبوعات راس ساعت ۱۰صبح تا ۱۸روز یکشنبه ۲۷ آبانماه و از طریق سامانه جامع رسانههای کشور به نشانی الکترونیکی e-rasaneh.ir برگزار میشود، گفت: نتایج انتخابات بلافاصله پس از اتمام زمان رایگیری و تایید کمیته سه نفره ناظر بر انتخابات متشکل از نمایندگان قوای سهگانه اعلام می شود.
سلطانی فر همچنین از تایید صلاحیت ۱۶۷ نفر از نامزدهای متقاضی حضور در این انتخابات خبر داد و افزود: نامزدهای محترم مطابق دستورالعمل اجرایی انتخابات، در صورت تمایل به انصراف صرفا میتوانند از طریق سامانه جامع رسانههای کشور» اقدام کنند و تا یکساعت قبل از شروع انتخابات (ساعت ۹ صبح یکشنبه ۲۷ آبان) فرصت دارند با استفاده از حساب کاربری خود و به صورت الکترونیک، انصراف خود را از نامزدی اعلام کنند.
وی افزود: مدیران مسئول رسانههای مکتوب و مجازی میتوانند با مراجعه به پنل کاربری خود در سامانه جامع رسانه های کشور وضعیت خود را در خصوص شرکت در انتخابات مشاهده کنند.
به گزارش کسب و کار نیوز، بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات هفدهمین دوره انتخابات نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات با مشارکت فعال مدیران رسانهها پرشور برگزار شد.
هیات ناظر برانتخابات هفدهمین دوره انتخابات نماینده مدیران مسئول،امروز چهارشنبه با حضور نمایندگان سه قوه تشکیل و صلاحیت ۱۶۷ نامزد این دوره را تایید کرد. این اسامی به همراه دیگر توضیحات لازم هم اکنون در سایت معاونت مطبوعاتی به نشانی https://press.farhang.gov.ir قابل مشاهده است. همچنین براساس اعلام این معاونت، سامانه جامع رسانههای کشور ضمن ارسال پیامک برای افراد واجدالشرایط، فهرست اسامی آنها را در صفحه اول سامانه منتشر کرد. این گزارش می افزاید: نامزدهای هفدهمین دوره انتخابات نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات میتوانند با مراجعه به حساب کاربری خود در سامانه جامع رسانهها از آخرین وضعیت خود مطلع شوند.
هیات نظارت بر مطبوعات در کشور براساس ماده ۱۰ و ۱۱ قانون مطبوعات شکل گرفته و این هیات یک نهاد فرا قوه ای است که در ترکیب آن، نمایندگانی از سه قوه نیز حضور دارند.
این هیات نقش مهمی در نظارت بر رسانه دارد چرا که در همان ابتدای حیات رسانه با مجوز و تائید صلاحیت هیات نظارت به وجود می آید و در طول حیات نیز بر بقای شرایط تبصره ماده (۱۱) و عدم تحقق یکی از موارد مندرج در مواد (۶) و (۷) نظارت دارد و در صورت لزوم می تواند رسانه ها را از ادامه کار خود منع کند.
دبیرخانه هیأت نظارت با امکانات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل میشود و زیر نظر آن هیأت انجام وظیفه میکند و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز ریاست هیأت نظارت بر مطبوعات را بر عهده دارد و پاسخگوی عملکرد هیأت مذکور در مجلس و دیگر مراجع ذی صلاح است.
بر اساس ماده ۱۱ این قانون مطبوعات، رسیدگی به درخواست صدور پروانه و تشخیص صلاحیت متقاضی و مدیر مسئول به عهده هیأت نظارت بر مطبوعات است.
طبق ماده ۱۰قانون مطبوعات، اعضای هیأت نظارت بر مطبوعات شامل یک قاضی به انتخاب رئیس قوه قضائیه، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یا نماینده تامالاختیار وی، یک نماینده مجلس شورای اسلامی به انتخاب مجلس، یک استاد دانشگاه به انتخاب وزیر فرهنگ و آموزش عالی، یک مدیر مسئول مطبوعات به انتخاب آنان، یک استاد حوزه علمیه به انتخاب شورای عالی حوزه علمیه قم و یک عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به انتخاب آن شورا هستند.
فراهنگ ** ۱۳۵۵ **۱۴۱۸
خطاب به مدیران مسئول نشریات؛
دعوت سلطانی فر برای حضور در انتخابات هیات نظارت بر مطبوعات
معاون امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از مدیران مسئول رسانهها برای حضور حداکثری در هفدهمین دوره انتخاب نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات دعوت کرد.