به گزارش کسب و کار نیوز، زنان خانه داری که تاکنون بیمه نشدهاند، میتوانند در صورت تمایل مشمول مقررات بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد قرار گرفته و از حمایتها و تعهدات قانونی مربوطه بهره مند گردند.
بر این اساس، حداکثر سن جهت پذیرش درخواست و عقد قرارداد برای زنان، ۵۰ سال تمام در زمان ارائه تقاضا است؛ در غیر این صورت، متقاضی باید معادل مازاد سنی مقرر دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی نزد سازمان تأمین اجتماعی باشد.
همچنین کلیه زنانی که حداقل ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند، بدون رعایت شرط سنی تقاضای آنان پذیرفته خواهد شد.
گفتنی است، نرخ پرداخت حق بیمه و حمایتهای بیمهای زنان خانهدار به صورت، ١۴درصد (١٢ درصد سهم بیمه شده + ٢ درصد سهم دولت) شامل بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی، نرخ پرداخت حق بیمه ١۶درصد (١۴درصد سهم بیمه شده+ ٢درصد سهم دولت) شامل بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و نرخ پرداخت حق بیمه ٢٠درصد (١٨درصد سهم بیمه شده+ ٢درصد سهم دولت) شامل بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی است.
همچنین بیمه شدگان زنان خانه دار می توانند با پرداخت حق سرانه درمان (به ازای هر نفر ۴۴ هزار تومان در سال ۹۷) برای خود و افراد تحت تکفل با دریافت دفترچه درمانی از کلیه امکانات مراکز درمانی ملکی سازمان تأمین اجتماعی در سراسر کشور و نیز امکانات مراکز تشخیصی، درمانی و دارویی طرف قرارداد این سازمان استفاده کنند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، گفتنی است، میزان سهم بیمه شده از هزینه درمان که فرانشیز نامیده می شود، برای خدمات پزشکی سرپایی ۳۰درصد و برای خدمات درمانی بستری ۱۰درصد است.
سازمان تأمین اجتماعی در راستای اجرای طرح تکریم ارباب رجوع، روانسازی امور، پاسخگویی سریع و افزایش رضایتمندی مخاطبان، اقدام به راه اندازی سرویس غیرحضوری(اینترنتی) صدور برگ پرداخت حق بیمه برای بیمه شدگان زنان خانه دار نموده است و بیمه شدگان می توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی www.samt.tamin.ir نسبت به صدور برگ پرداخت و همچنین پرداخت حق بیمه خود اقدام نمایند.
انتهای پیام