فرهاد سرخوش در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: براساس مطالعات و پژوهشهای انجام شده، ستاد احیای دریاچه آماده انجام پروژههای متعدد در این خصوص شده و چنانچه از امکان احیای دریاچه ارومیه براساس دادههای علمی مطمئن نبودیم هرگز کوهی از اعتبارات برای احیای این دریاچه هزینه نمیشد و براساس نتایج تحقیقات علمی دانشگاهی و تایید کارشناسان ذیربط اقدام به احیای دریاچه ارومیه کردهایم.
وی ادامه داد: ستاد احیای دریاچه ارومیه از سال ۹۳ اقدامات متعدد خود از جمله انتقال آب به دریاچه، رونق کشت و تولید محصولات کم آب بر و آموزشهای متعدد در زمینه کاهش مصرف آب در حوضه آبریز دریاچه ارومیه در راستای تثبیت و احیای این دریاچه شور انجام داده است.
سرخوش با اطمینان از اینکه دریاچه ارومیه قابل احیاست تصریح کرد: علاوه بر تلاشها و انجام پروژههای ستاد احیا همکاری و مساعدت عمومی و فرهنگسازی مصرف درست آب و کاهش کشت محصولات پرآب بر از جمله چغندر قند در حوضه آبریز لازمه احیای دریاچه ارومیه است.
مدیر دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان غربی با اشاره به با بیان اینکه تراز فعلی دریاچه ارومیه ۱۲۷۰٫۲۵ متر است افزود: در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲ سانتی متر افزایش تراز را شاهدیم.
وی یادآور شد: وسعت فعلی دریاچه ارومیه ۱۶۹۸ کیلومتر مربع است و حجم فعلی آب یک میلیارد و ۱۰ میلیون مترمکعب گزارش شده است.
انتهای پیام