به گزارش کسب و کار نیوز، «فاطمهالسادات حسینی» صبح امروز ۲۷ تیرماه در طرح تابآوری و ارتقاء اجتماعی زنان و خانواده استان کرمان گفت: هر سال برنامههایی برای حوزه زنان تدوین توسط ادارهکل امور بانوان و خانواده استانداری میشود.
وی صداقت در انتشار خبر را یکی از وظایف خبرنگار دانست و خاطرنشان کرد: صیانت و مراقبت از خبری که خبرنگار و رسانه در حوزههای مختلف دریافت میکند، همچنین پیگیریی اجرای برنامههایی که در جلسات تصویب میشود، از دیگر وظایف خبرنگاران است.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان در ادامه به اجرای طرح تابآوری اجتماعی زنان اشاره و تصریح کرد: طرح تابآوری اجتماعی زنان در استان کرمان با همکاری معاونت امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری اجرا میشود که از سال ۹۴ این طرح آغاز که تاکنون از نگاه روانشناسی مورد بررسی قرار میگرفت اما رویکرد این طرح از سال جاری اجتماعی خواهد بود.
وی دانش، نگرش، خلاقیت و توان مدیریتی از جمله مواردی که برای مواجه شدن با مشکلات است، برشمرد و خاطرنشان کرد: کسب مهارت برای مدیریت احساسات در برابر ناملایمات و مشکلاتی یکی از مواردی است که باید در فرا روی فرد در جامعه و خانواده قرار گیرد.
حسینی به اهداف این طرح اشاره کرد و افزود: مراجعه کارآمد و بکارگیری تمهیدات مناسب در برابر مشکلات و معضلات، شناسایی شیوههای مناسب و خلاقانه، توانافزایی فردی و جمعی با محوریت بانوان، مشارکت حداکثری بانوان، تقویت تعاملات اجتماعی جوامع محلی و … از جمله اهداف این طرح میباشند.
وی با گلایه از کمتوجهی رسانهها و برخی مسئولان به معضلات و مشکلات حاشیه شهرها تصریح کرد: اگر به حاشیهها توجه شود، آسیبهای جوامع کاهش خواهد یافت.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: در دو فاز طرح تابآوری و ارتقای اجتماعی زنان و خانواده اجرا خواهد شد که در فاز اول باید ۲۳ تسهیلگر را آموزش دهیم اما بهعلت زیاد بودن مناطق آسیبدیده، تسهیلگران بیشتری را آموزش خواهیم داد که امروز اجرای فاز اول در استان کرمان آغاز خواهد شد.
وی فاز اول را ۶ روزه دانست و اظهار کرد: استان کرمان فاز اول را در سه مرحله دو روزه اجرا خواهد کرد و در فاز دوم این تسهیلگرانی که آموزش دیدهاند به مناطق مورد نظر اعزام میشوند.
حسینی با بیان اینکه با ۶ رویکرد و ۱۲ محور برنامههای حوزه زنان در سال جاری را تدوین کردهایم، تصریح کرد: تقویت و تحکیم خانواده مبتنی بر شاخصههای اسلامی، هماهنگی و نظارت بر عملکرد اجرایی استان با موضوع زنان، کودکان و جوانان، پیگیری رویکرد برنامههای توانمندی زنان، پیگیری و هماهنگی برنامههای سلامت و بهداشت زنان و … از رویکردهای این اداره کل در سال جاری در حوزه زنان است.
وی با بیان این مطلب که اگر خرد جامعه تقویت شود، آسیبهای اجتماعی نیز کاهش مییابد، تصریح کرد: اگر تعامل بین ادارهکل بهزیستی، ادارهکل امور اجتماعی و سایر نهادهای مرتبط با این حوزه بوجود آید، آسیبهای اجتماعی ما نیز کاهش خواهد یافت و در حوزه تسهیلگری باید در کنار تعامل، پیگیری و نظارت دقیق صورت گیرد.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان اجرای تحکیم خانواده و تعالی خانواده را یکی از برنامههای سالجاری ادارهکل امور بانوان ذکر کرد و افزود: باید از جزیرهای عملکردن پرهیز کنیم.
وی ادامه داد: اجرای طرح الگوی مدیریت مصرف، اجرای طرح سفیران فرهنگی، آگاهسازی زنان مطلقه، ارتقای سلامت زنان، اجرای طرح مهارتهای زندگی، بررسی سند جامع زنان و … از دیگر برنامههای سالجاری اداره کل امور بانوان هستند.
حسینی با اشاره به راهاندازی چهار نمایشگاه فصلی برای توانمندسازی و اشتغال حوزه زنان خاطرنشان کرد: اعطای تسهیلات خوداشتغالی به بانوان قابل ذکر است که حدود ۹۰ درصد بانوانی که برای دریافت تسهیلات خانگی معرفی شدهاند توانستهاند آنها را جذب شده است.
وی با اشاره به آموزشهای قبل، حین و بعد از ازدواج گفت: پیگیری ساماندهی مراکز مشاوره به صورت استانی هستیم، همچنین مرکز ماده ۱۶ و مرکز اشتغال راهاندازی شده است.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با اعلام این موضوع که کنگره زنان شهید را دنبال میکنیم، تصریح کرد: ایجاد بانک اطلاعاتی زنان سیاسیون از دیگر اقداماتی است که در دستور داریم.
انتهای پیام