صفحه اصلی / تشکیل کمیته مبارزه با قاچاق کالا در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس

تشکیل کمیته مبارزه با قاچاق کالا در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس

به گزارش کسب و کار نیوز و به نقل از تسنیم، محمدرضا امیرحسن خانی نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی،  بابیان اینکه گزارشاتی درباره قاچاق کالا به این کمیسیون ارائه‌ شده است، گفت: کمیسیون اصل ۹۰ تا یک ماه آینده کمیته‌ای برای بررسی این شکایات تشکیل می‌دهد.
وی بابیان اینکه گزارشی در کمیسیون اصل ۹۰ درباره قاچاق کالا تدوین می‌شود، ادامه داد: در اولین گام مبادی ورودی رسمی کالاها و گمرکات از سوی کمیسیون بررسی می‌شود.
نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس تصریح کرد: مبادی غیر رسمی کالاها در کشور نیز از سوی کمیسیون اصل ۹۰ بررسی می‌شود.
حسن خانی با اعلام اینکه در آینده‌ای نزدیک با دستگاه‌های ذی‌ربط جلساتی را خواهیم داشت، گفت: از اعضای سایر کمیسیون‌های تخصصی مجلس در تهیه گزارش درباره ورود قاچاق به کشور استفاده می‌شود.

همچنین مطالعه کنید:

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم: شدیدا نیاز داریم که در جریان توسعه کشور، حوزه فناوری در سبد اولویت‌ها قرار بگیرد/خط اعتباری ۲۰۰ میلیارد تومانی بین برگزیدگان برای راه‌اندازی خط نیمه‌صنعتی تولید اختصاص پیدا می‌کند

جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی یکی از رویدادهای مرتبط با شناسایی و حمایت از ایده‌های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.